Smarte løsninger til veibommer

Dato: 15 Jan 2019

Veibom er en trygg og effektiv løsning for å regulere trafikk på private hyttefelt, veier, eiendommer, parkeringsplasser og p-hus. Vi kan også tilby en rekke tilleggsfunksjoner som gjør at vi kan optimalisere bommen etter dine behov.

Vi tilbyr våre kunder produkter som er skreddersydd etter deres ønsker og behov. For veibommer kan dette innebære at vi leverer betalingsløsninger, ulike motorer, styrekort og signallys på bomarmen. Sammen med dere kommer vi frem til hva slags bom og tilbehør som er praktisk for dere.

Magnetic Access Pro - veibom
Access pro-serien fra Magnetic tilbyr komplette og kostnadsoptimaliserte løsninger. Vi har flere ulike modeller som gjør at vi kan finne en individuell tilpasning som passer dine behov. I tillegg til å ha prisbelønt design, imponerer bommene gjennom deres høye funksjonalitet og den gjennomtenkte, robuste konstruksjonen. De er svært enkle i vedlikehold og har lang levetid. Kommer i lengder opptil 10 m.

Armaturer

Magnetic Access Pro

Garda SmartPay
Garda SmartPay er en betalingsløsning som bruker Vipps som formidler. Med denne appen kan man svært enkelt betale for inngang. Det er tryggere for både betaler og mottaker. Stedtjenester gjør at appen vet hvilken bom som er nærmest deg, eventuelt kan du enkelt scanne QR-koden på bommen. Det er fortsatt mulig å velge andre betalingsløsninger for de som ikke har Vipps.

Armaturer

Garda SmartPay – betalingsløsning

DBG5 GSM-modul
Garda tilbyr GSM-moduler til styring av automatiske veibommer. Disse tåler opptil 1000 unike brukere per enhet. De er svært enkle å programmere via PC eller APP, og kan også sende åpne/lukke-signal via APP eller ved oppringning. Modemet sørger for høy sikkerhet da den har individuelt programmerte nummere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår