Smart og fleksibel belysning til kontoret

Dato: 8 Mai 2017

Kontorstålampen ISABELLE fra ESYLUX

ESYLUX har utviklet kontorstålampen ISABELLE for å gi en enkel men likevel smart belysningsløsning for frittstående arbeidsplasser.

ESYLUX har utviklet kontorstålampen ISABELLE for å gi en enkel men likevel smart belysningsløsning for frittstående arbeidsplasser. Den bevisst slanke formgivningen til aluminiumhuset preger uttrykket til lampen. Med LED med lang levetid, et blendingsfritt direkte og indirekte lys samt sensoren som er integrert i lampehodet, får du behovsorientert belysning og høy energieffektivitet.

For belysning av frittstående arbeidsplasser blir stålamper stadig mer populære. Dette skyldes ikke bare lampenes høye grad av mobilitet, som gir fleksibel, individuelt tilpasset oppstilling på stedet samt enkel transport ved flytting til andre rom eller bygninger.

Slank form med integrert lysstyring
Produsenten ESYLUX' nye kontorstålampe ISABELLE er en ny løsning med en enkel fremstilling og smart atferd for innendørs bruk. "For å opprettholde fokuset på enkelhet har formgivningen blitt redusert til det absolutt vesentligste", sier produktsjef Marcus Pabsch. Pulverlakkeringen sørger i tillegg for en attraktiv overflate. Masten og lampehodet er laget av lett aluminium, slik at lampen enkelt kan beveges og transporteres. Foten er laget av stål, noe som gir lampen den nødvendige stabiliteten.

Lampehodet har også en indirekte, oppovervendt lyskilde, slik at ISABELLE kan gi en spesielt homogen belysning. På undersiden av hodet har ESYLUX integrert sin egen, intelligente sensor. Den omfatter en tilstedeværelsesdetektor, som sørger for at lyset kun lyser når brukeren er på arbeidsplassen, og dagslyset ikke er tilstrekkelig. Slik bruker ISABELLE automatisk energi kun når det virkelig er behov for lys. Brukeren kan alternativt overstyre dette. Dette gjøres ved bruk av en bryter for dimming og å slå lyset av og på, som er plassert rett ved siden av sensoren. Man kan også bruke fjernkontrollen til dette formålet.

Svært høy utnytting av lys på arbeidsplass med bildeskjerm
Med en UGR-verdi som er lik 19, egner lampen seg godt for bruk på arbeidsplasser og kontorer. Her kan den lyse med enten 3000 eller 4000 kelvin, avhengig av utførelsen. LED-diodene til ISABELLE har en svært lang levetid på 50 000 t (LM80B10). Tilstedeværelsesdetektoren sørger dessuten for at lyset automatisk slås av, slik at denne levetiden blir utnyttet så effektivt som mulig. Den høye energieffektiviteten til lampen gir en svært god totalbelysningeffekt på 133 lm/W.

Kontorstålampen ISABELLE finnes i antrasitt eller hvit, samt med ulike sokkelvarianter. Videre kan sokkelen leveres med en lukket, firkantet utførelse, eller en u-formet utførelse, som sørger for en enda større grad av fleksibilitet, når lampen skal plasseres.
Foto: ESYLUX GmbH