Sluk i rustfritt stål for takterasser/grønne tak og over parkeringskjellere.

Dato: 13 Nov 2019

Grønne tak har økt i popularitet fordi de gjør byene grønnere, kjøligere og sunnere.

Men langt viktigere, så reduserer vannbufferingen i planter og jord belastingen på overvannssystemet - frem til regnbelastningen er så tung at planter og jord ikke lenger kan holde på vannet. Da tar avløpene over og regnvannet renner ubegrenset.

Sluket monteres på takets konstruksjon, som normalt består av betong, membran, isolering,  dreneringsmasse, sand og beleggningssten e.l.

Det utendørs sluket består av en justerbar overdel 200x200 med et perforert rør Ø110 eller Ø160mm som kan kappes. Overdelen passer ned i underdelen til takpapp/takfolie som er del av det øvrige takavvanningsprogrammet.

Via det perforerte rørstykket mellom ramme og underdel etableres det avvanning fra massen og ned i underdelen. For å hindre at sand og grus ledes ned i sluket sammen med vannet, kan man kle rørstykket med en tekstilduk.

La oss hjelpe deg med ditt  neste GREEN ROOF prosjekt!Last ned brosjyre her:
Drain Roof
Se video her:
BLÜCHER installasjonsvideoer

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår