Slik jobber Skaara Spesialvinduer

Dato: 15 Mai 2019

Her får du vite hvordan Skaara Spesialvinduer jobber. Har du en dør eller et vindu som trenger å bli restaurert, men usikker på hvordan jobben blir gjort?

Skaara Spesialvinduer har mye kunnskap om jobben og det ligger et grundig forarbeid i å lage den rette døren eller vinduet som du vil ha.

Prosjekteringsfasen

I prosjektfasen bistår vi arkitekter og ingeniører som rådgivere på vinduer og dører til verneverdige fasader. Ved å involvere oss tidlig i prosessen reduserer man kostnader. Vil kan tegne produkter i 2D- og 3D-format, slik man lettere kan visualisere endelig resultatet. Spesialvinduer og dører krever spesialkompetanse. Vi mener at god kommunikasjon med arkitekter og rådgivere er en forutsetning i gode prosjekter.

Skaara Spesialvinduer sin visjon og målsetting er å gjenskape vinduer og dører som ligger så nært opp til originalen som mulig. Vi er tro mot originalen.

Tilbudsfasen

I tilbudsfasen bistår vi med å finne de riktige løsningene til riktig pris – samtidig som vi holder oss til bedriftens visjon og konsept.

Prosjektgjennomføring

Skaara Spesialvinduer er behjelpelig med å ta mål på byggeplassen og deltar gjerne i prosjekteringsmøter om det er ønskelig.

Lager varige løsninger:

  • Kittfalsvinduer med dokumentert 100 prosent malmet kjerneved.
  • Riktig antikvariske detaljer tilpasset hvert enkelt prosjekt.
  • Antikvariske ramtredører for replika produksjon.
  • Brann- og lyddører med antikvarisk utførelse.

Vinduer kan leveres med linolje-maling og kitt, eller en totalløsning med levering og montering. I 2018 vil vi levere for 24 millioner kroner.

Fasade Paulus plass

Dekker alle antikvariske vindu- og dørbehov

Ta kontakt for mer informasjons om din dør eller vindu.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste