Slate4 – ny takdusj fra Damixa

Dato: 28 Aug 2018

Bestselgeren Slate takdusj lanseres i ny versjon i løpet av september. Slate4 blir en videreføring av det klassiske takdusjhodet med sorte detaljer, men med flere forbedringer både i design og funksjoner.

Detaljene gir helhet
Slate takdusj har i flere år vært en bestselger blant takdusjer i Norge. Det er spesielt det særegne designet på takdusjhodet som har gjort dette til en favoritt blant forbrukere og forhandlere i hele landet.

Takdusjhodet vil fremdeles være som før med det sorte feltet og firkantet form. De nye detaljene på Slate4 er en ny toppstang som gir kortere rør ned og med en flott ny vinkel som gir en ny stil til takdusjen.

Slate4 får også en ny hånddusj. Enkelte har savnet innstillinger på dusjhodet og nå kommer hånddusjen med trykknapp for å skifte mellom de forskjellige strålene, vanlig stråle, massasje og kombinasjon av begge.

Når design er fornuftig
På takdusjene fra Damixa er det alltid noen standard detaljer som hever brukervennligheten. Anti-twist slangen gjør at du ikke får krøll på slagen. Rub-celan som gjør takdusj og hånddusj enkel å rengjøre. Eco-save og skoldesperre på termostatkranen som både er vannsparende og gir en ekstra trygghet.

I tillegg er det alltid teleskopisk stang på takdusjene fra Damixa. Du kan regulere takdusjen i høyden både ved montering og etter at dusjen er satt opp. Da vil du alltid få den gode dusjstrålen over hele kroppen enten du er høy eller lav.

 

Korsbakken er en direkteleverandør til VVS bransjen med over 40-års erfaring, Slate4 vil være en del av sortimentet til VVS-forhandlere i hele landet og alle produktene er på lager i Oslo. Alle veiledende priser finnes på nettsiden korsbakken.no.

_____________________________________

For ytterligere informasjon kontakt Lene Kroken lene@korsbakken.no telefon 90140408

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår