Skybasert plattform for adgangskontroll

Dato: 22 Nov 2017

SALTO KS er verdens første skybaserte adgangskontroll. I SALTO Cloud gis ingen begrensninger. Derfor kan våre smarte og fleksible låser nå gjøre nytte overalt: fra bolig via multisite applikasjoner over landegrensene til store avanserte installasjoner i det private så vel som det offentlige. Vår patenterte Keys as a Service gjør oss nå globalt tilgjengelige.

SALTO KS leverer kablingsfrie løsninger basert på batteridrevne låser, løsninger som derfor er mye billigere enn tilsvarende tradisjonelle løsninger. Der hvor langskilter og sylindre ikke kan monteres, leverer vi vegglesere og dørkontrollere. Dermed dekker vi alle typer adgangspunkter.

Samtidig har vi ønsket at du skal kunne styre og monitorere flest mulig aspekter ved sikkerheten. Sikkerhet skal være både funksjonell og fleksibel, og skal være uavhengig av både hvor og når. Du skal kunne styre og monitorere mest mulig, uavhengig av geografi og tidspunkt, i sanntid. Og du skal etter eget behov kunne tilføye lokasjoner i ett og samme system, inkludert over landegrensene. Det skal ikke ha noe å si hvor du eller dine lokasjoner er. Du skal ikke måtte vente.

Men SALTO KS er ikke bare en avansert form for skybasert adgangskontroll. Den knytter også til seg stadig flere tredjeparts tjenester, slik som kameraovervåkning. Dette til tross: null programvareinstallasjon! Det eneste du må gjøre er å skape en SALTO KS konto og app.

Tanken er selvsagt at kunden skal kunne gjøre alt han vil i en og samme app. Vår KS app integrerer stadig flere tjenester. Dermed er vi og våre samarbeidspartnere i en rivende utvikling hvor vi i raskt tempo vil kunne levere stadig mer på en og samme app – en app du betjener på mobilen din, på nettbrettet ditt eller på datamaskinen din.

Man har ikke et ordentlig «internet of things» før man også har en forsvarlig «internet of doors.» Disse ting løper sammen, og SALTO er det selskap i verden som har den dypeste kunnskapen om dette.

Med vår skybaserte tjenesteplattform KSConnect kan ulike tjenester nå forbindes og styres fra en og samme app. Som nyhet kan vi nå presentere skybasert kameraovervåking fra Eagle Eye CameraManager. Som Internet of Things brer seg, er det nærmest ikke grenser for hvilke tjenester som nå kan forbindes og styres sentralt. Vi har plattformen. For mer informasjon om CameraManager, besøk CameraManager

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår