Sklihemmende vinylgulv - Ny kolleksjon lansert av Forbo Flooring

Dato: 22 Sep 2015

Med våte gulv kan risikoen for sklirelaterte fallulykker øke, men med riktig gulv kan denne risikoen reduseres betydelig. Nå lanserer Forbo Flooring en ny kolleksjon sklihemmende vinylgulv som er spesielt utviklet for profesjonelle kjøkken, våtrom og andre områder hvor det er behov for sklihemmende egenskaper.

Forbos nye sklihemmende vinylgulv deles i 3 forskjellige serier; Sure Step, Safestep og Safe Aqua. Felles for de nye Stepgulvene er at de produseres med anti-sklipartikler, noe som betyr at belegget lever opp til gjeldende standarder for sklihemmende egenskaper, inkludert EN13845 og DIN51130.

Step er belagt med en flekkavvisende og slitesterk polyuretanbeskyttende overflate som er ripebestandig og motstandsdyktig mot misfarging fra kjemikalier og vaskemidler som vanligvis brukes på steder hvor det er behov for sklihemmende gulv. PUR-overflaten gjør at belegget er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Step-gulvene består av 60 % resirkulert materiale noe som matcher kravene til moderne og miljøvennlig innredning.

Sklihemmende gulv for alle behov
Ved å velge riktig gulv med egnede egenskaper reduseres risikoen for sklirelaterte fallulykker betydelig.

Safestep R11 og R12 er utviklet for områder som krever gulv med ekstremt gode sklihemmende egenskaper, områder som blant annet profesjonelle kjøkken, vaskerier, hagesentre og industriell matproduksjon. Safestep-gulvene har nettopp disse gode egenskapene og er tilgjengelige i 8 allsidige farger.

SureStep-serien, Surestep Original og Surestep Star, består av vinyl med sklihemmende partikler i hele slitesjiktet. Surestep vinyl er derfor egnet for bruk i områder med stor trafikk samt offentlige toaletter og lignende områder hvor det er risiko for glatte gulv. SureStep er tilgjengelig i en rekke moderne farger - alle med en flekkavvisende overflate laget av 100 prosent PVC.

Safestep Aqua er en våtromsvinyl for rom der det ofte er store mengder vann på gulvet, som dusj, spa-områder og garderober. Safestep Aqua er i samsvar med de gjeldende standarder for sklihemmende egenskaper på gulv med høy barbeint trafikk: EN 13845 og DIN51097. Samtidig er gulvet enkelt å rengjøre, noe som gjør det lett å opprettholde god hygiene.

Vakre farger og elegant finish
Forbo har utviklet alle Step-gulvene med det reneste utseende uten at det går ut over funksjonaliteten. Gulvene har en overflate som har et elegant utseende som matcher skandinaviske design.

Forbo lanserer en bred og variert fargepallett - fra klassisk grått, til pasteller og fargemettede farger. Dette gjør det enkelt å finne akkurat den rette nyansen for de spesifikke behov. De ulike farger og design kan kombineres for et enkelt utseende som understreker rommets interiør, slik at gulvet blir en integrert del av arkitekturen.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår