Sklihemmende gulvbelegg med livslang garanti på sklihemmende egenskaper

Dato: 5 Mai 2018

Fall er en dominerende ulykkesårsak både i fritid og arbeide. Foruten ekstrakostnadene for arbeidsgiver og samfunnet, er den menneskelige lidelsen det viktigste aspektet ved fallulykker. Ved å velge Forbo Step får du et sklihemmende gulvbelegg som har løsninger for alle bruksområder.

Vår Step kolleksjon er unik på mange måter. Den er slitesterk og kombinerer sklihemmende egenskaper med et stort utvalg av farger og design. Med PUR Pearl® overflaten bevares også gulvets utseende i mange år.
Step kolleksjonen oppfyller alle krav som settes til sklihemmende vinylgulv og har løsninger (R10-R12) for alle bruksområder inkludert våtrom. Step tilbyr livslang garanti på sklihemmende egenskaper.

Hva bør brukes hvor?
I Forbos nye kolleksjon med Step sklihemmende gulv får du et komplett utvalg av gulvbelegg som er utformet for å innfri kravene til en rekke bruksområder.
Alle produktene i Step kolleksjonen innfrir og overgår de strengeste kravene for helse og sikkerhet og europeiske standardkrav.

surestep®
Bærekraftig sklihemmende gulv i R10-klassen. Alle Surestep-produkter er sklihemmende med partikler av mineraler i overflaten og kan brukes i alle typer generelle bruksområder der det kan forekomme økt sklifare. Surestep bevarer ytelsen og utseendet ved enkel og regelmessig rengjøring. Typiske bruksområder er områder med stor trafikk, korridorer, ramper, spesialområder som kjøkken, toalett, bad, sløydsal, offentlige rom osv.

safestep®
Safestep-produkter kan brukes i områder med høy sklirisiko (R11-12), i miljøer der det rett og slett er umulig å forhindre søl.
Bruksintensiteten avgjør produktvalget. Typiske bruksområder er profesjonelle kjøkken, lett industriell matproduksjon, blomsterbutikker, hagesentre osv.

Våtrom
Gulvprodukter til våtrom er utviklet for bruk i områder der det stadig er vått og hvor man vanligvis går barfot, eller der det er en kombinasjon av trafikk med og uten fottøy. Typiske bruksområder er dusjer, spa-/bassengområder, omkledningsrom, garderober osv.

Hvorfor bør man velge Step?
• Bedre for inneluftkvaliteten. Step produktene oppfyller kravet til M1.
• Step produktene kommer ikke i konflikt med A20-listen
• Produsert med 100 % grønn elektrisitet
• Vannbasert farge brukes i trykt design
• Mindre behov for rengjøring og vedlikehold, redusert bruk av vann og rengjøringsmiddel
• Et 100 % resirkulerbart produkt

Om man skal oppfylle EN13845 kreves det vedvarende sklihemmende egenskaper gjennom hele produktets levetid. Sklihemmende partikler gjennom hele produktets overflate gjør dette mulig. Denne standarden spesifiserer kravene som må oppfylles i de forskjellige bruksområder, varierende etter bruksintensiteten.

Ved å velge riktig Step-gulv til riktig bruksområder kan man reduserer faren for skliulykker betydelig. 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår