Skjerming og støydemping

Dato: 3 Mar 2020

Smarte løsninger som både skjermer byggeplassen og skaper et hyggeligere miljø.

Mulighetene er mange for å skjerme og hindre innsyn til byggeplass, bl.a. dekkduker. Ved bruk av duk får man ikke bare skjerming, men også et hyggeligere miljø for naboer og forbipasserende mens byggeprosessen pågår.

Vi har flere ulike typer duker tilgjengelig, men årets nyhet er ruller på 45 meter med valgfritt motiv. Dukene har en høyde på 2 meter, og gir en unik trykkflate for svært gode profileringsmuligheter. Garda setter gjerne opp trykklar fil kostnadsfritt, ut fra skissert ønske om bilder, logo, tekst etc. Rask levering og montering, gjør at man har en god løsning oppe og gå i løpet av kort tid.

Støy fra byggevirksomhet kan ikke unngås, men med støydempende duker kan den reduseres betydelig. Våre duker har lav vekt på kun 1600 g/m², som gir enkel håndtering og mindre belastning på gjerder og stillas. Brukt på stillas har dukene i tillegg en isolerende effekt og beskytter arbeiderne godt ved dårlig vær og kulde.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår