Ski- og sykkeloppheng fra RYDD Reolsystem AS

Dato: 8 Jan 2020

RYDD Reolsystem AS leverer nå ski- og sykkeloppheng fra Storeaway. Dette er smarte og fleksible løsninger for å skape god orden i bod eller garasje.

Storeaway sine fleksible løsninger for oppheng av ski og sykler er unike. De er svært solide og kan tilpasses ulike behov gjennom ulike moduler. De kan lett endres ved endringer i behovet samt at de skaper orden – aldri mer ski som faller når man skal hente det ene paret med ski. Sykler på veggen gir også svært god orden og god plass på gulv! Det finnes moduler for sykler, ski, staver, snowboard. Skistavopphenget har flere bruksområder og kan også benyttes til hageredskaper eller f.eks til oppheng av sparkesykkel. Vi har også satt sammen en del pakker som er svært populære og de finner man på våre nettsider.

Nettside: storeaway.no

Lenke til test: https://velghytte.no/blogg/test-store-away-fleksibelt-oppheng-for-ski-og-utstyr

I Januar 2019 overtok RYDD Reolsystem merkevaren Storeaway. Storeaway vil bli videreført under eget merkenavn på egen nettside, men med servicegraden fra RYDD Reolsystem. Vi lagerfører komponentene til Storeaway og leverer derfor svært raskt.

Se for øvrig våre nettsider for oversikt over alle produkter. Er du i tvil om hva som passer til ditt behov så ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 17 60 00 eller se våre nettsider www.rydd.no for mer informasjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår