Skap rolige og behagelige omgivelser med bærekraftige støygjerder.

Dato: 29 Jan 2020

Nær halvparten av alle europeere er utsatt for støy som påvirker helsen. Støyforurensning oppstår der lyden i omgivelsene overstiger det aksepterte komfortnivået. Folk som utsettes for dette over tid, kan få alvorlig helsepåvirkning. Direkte eller indirekte.

Noistop® støyskjermer er designet for å redusere alle former for støy, enten det er fra trafikk, industri eller omgivelsene rundt. Noistop® forhindrer støyforurensning, og bidrar til et fredelig og behagelig bo- eller arbeidsmiljø. Til glede for dem som ferdes der.

Unike og bærekraftige egenskaper
Noistop støyskjermer har en kjerne av steinull, montert i stål- eller trerammer. Denne kjernen absorberer effektivt støy med 8 - 11dB. Støyskjermene produseres av Lapinus, en del av ROCKWOOL® Group. Den lydbestandige steinullkjernen deler de unike egenskapene som kjennetegner andre ROCKWOOL- produkter; God holdbarhet, lang levetid og høy brannsikkerhet. Steinullen er i tillegg 100 % resirkulerbar, som gjør produktet miljøvennlig.

Elegant design – tilpasset omgivelsene
Noistop kombinerer utmerkede akustiske kvaliteter med et elegant skandinavisk design. Både Noistop Wood og Noistop Steel er utviklet for å imøtekomme ulike estetiske krav. Noistop Steel er designet med mulighet for å ha klatreplanter som dekker gjerdet. Perfekt der behovet er en støyskjerm som glir i ett med naturlige og grønne omgivelser. Noistop Wood er en elegant og diskret støyskjerm – i skandinaviske stil.

Med Noistop får du dekorative og diskrete støyskjermer, tilpasset de fleste behov og omgivelser.  

Enkel å installere og tilpasse
Noistop leveres som moduler, i forskjellige størrelser. Modulene gjør det enkelt å bygge en støyskjerm tilpasset omgivelsene, enten det er mellom busker og trær – eller på eiendommen din. Modulene installeres med en stålstolpe. Noistop har et bredt bruksområde, og er perfekt egnet for både private hager, industriområder og det offentlige rom.Last ned brosjyre her:
NoiStop