Skap et naturlig mesterverk med 3M™ DI-NOC ™ Architectural Finishes

Dato: 27 Sep 2021

Oppdag hvordan du kan imitere fremtoningen til naturlige materialer uten kostnad.

Hva er et mesterverk?

Et mesterverk gjør livet bedre for alle som erfarer det. De er skjønnhetsgjenstander inspirert av naturen og materialene som allerede ligger for hånden – enten det er tre, tekstil, stein, lær eller metall – alt som bare er begrenset av skaperens fantasi.

Hvorfor velge 3M™ DI-NOCArchitectural Finishes?

DI-NOC™ Architectural Finishes gir deg skjønnheten i naturlige elementer med helt nytt design, inkludert Premium Wood, Metallic Palette og Artisanal, for å inspirere mesterverket ditt. Vi bruker fremskritt innen vitenskapen slik at du kan fange verdens naturlige skjønnhet uten å ofre en skog eller dine kreative idealer.

Du kan skape et fantastisk nytt rom raskt, enkelt og bærekraftig, eller puste nytt liv i et eksisterende rom nesten over natten. Den ikke-porøse overflaten av DI-NOC™ Architectural Finishes er ikke bare vakker, men lett å rengjøre og desinfisere.

Den nye 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Series

Premium Wood-serien er designet for å matche den organiske skjønnheten i naturlig treverk, noe som gjør det enklere enn noen gang å innlemme treverk som et designvalg. Dette representerer et stort sprang fremover i vår evne til å uttrykke den realistiske tekstur og følelse av naturlig treverk.

Metallic Palette-serien tilbyr en rekke metallteksturer og metalliske farger for å skape den perfekte finishen for designet ditt. Kolleksjonen er tilgjengelig i matte, halvmatte, oksidert, hårlinje og tilfeldige hårlinjeteksturer, pluss en rekke farger, inkludert fire sølvtoner og champagnegull.

Artisanal-serien inneholder industrielle materialdesign, inkludert pusset stukkatur, mørtel, terrakotta, oksidert kobberplater og metallvevde tekstiler med vakker lysrefleksjon. Disse designene virker primitive og håndlagde ved å vise en rik og uregelmessig tekstur, noe som bidrar til at de virker sofistikerte, men samtidig nostalgiske og varme.

3M™ DI-NOC™ Arkitektoniske overflater eliminerer de praktiske begrensningene som følger med bruk av naturlige materialer, for eksempel kostnadene til dyktige håndverkere, ustabile overflateteksturer og vanskeligheten med vedlikehold.

For å lære mer og se hele serien, gå til: 3M.co.uk/architectural.