Skap et attraktivt og spennende interiør med MasterTop fugefrie gulv

Dato: 4 Jun 2018

De fugefrie og selvutjevnende gulvene i MasterTop-serien gir en rekke fordeler som gjør dem til et opplagt valg – både ut fra et estetisk, funksjonelt og økonomisk perspektiv

Utallige farger og mulighet for kreativitet
Gulvet tilpasses hvert enkelt prosjekt som gir stor frihet for å velge utallige farger som passer til resten av interiøret. Gulvet legges ut for hånd, det gir kreativt spillerom til de som prosjekterer i forhold til mønstre og logo i overflaten.

Sikring av komfort og akustikk
MasterTop-gulvene kan leveres med trinnlydsdempende egenskaper på helt op til 20 dB og er komfortable både å gå og stå på. Det lyddempende gulvet er beregnet til gangarealer, klasserom og resepsjoner der det er stor gangtrafikk. Men også i kontorområder og utstillingsrom kan de bidra til å sikre optimal romakustikk.

Bæredyktige løsninger – også på bunnlinjen
Mastertop-produktene kan brukes i det anerkjente sertifiserings ordningene for bæredyktig bygg som BREEAM, DGNB og LEED.

I tillegg til stor grad av frihet og allsidig funksjonalitet utmerker MasterTop-gulvene seg ved å være særdeles konkurranse­dyktig når det kommer til livssyklus. Rengjøring og vedlikehold utgjør 80 % av et gulvets levetidskostnader. MasterTop gulv har en solid, slitesterk og motstandsdyktig overflate som igjen gir økonomisk fordel og enkel rengjøring.

 

MasterTop komfortgulv er ideelle til:

• Skoler og barnehager

• Sykehus

• Kontorbygg

• Museer

• Butikker

• Idrettsanlegg

 

Les mer her:

https://www.master-builders-solutions.basf.no/nn-no/functions-and-applications/gulv

Referanseprosjekter BASF

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

Nybygg | Oslo | Uoffisiell

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs tilsvarende 3 bygninger i Oslo. Selve byggi...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår