Skal du kun ha ett lim, skal du ha ESSTACK !

Dato: 14 Feb 2020

ESSTACK er markedets sterkeste serie med monteringslim samtidig som det er miljøvennlig. Uansett hvilken variant du velger i ESSTACK-serien, får du et meget sterkt lim som fester umiddelbart og kan brukes til omtrent alt! Limet kan brukes både inne og ute og fungerer i all slags vær. Med ESSTACK kan du lime tre, metall, betong, stein, isopor, glass, glassfiber m.m.
 

Felles for hele serien er den ekstreme sluttlasten på opptil 30 tonn/kvm. Styrkenivået varierer blant de ulike limene. ESSTACK Clear, fester 200 kg direkte og tåler en sluttlast på 15 tonn. Det sterkeste er ESSTACK XTRM som fester umiddelbart 500 kg/kvm. Det betyr at du slipper å støtte applikasjonen mens du venter på at limet skal herde ferdig.

 

Miljøklassifisert i henhold til BREEAM-NOR
Limet er nesten luktfritt og inneholder ingen skadelige stoffer som løsemidler, isocyanater eller øvrige stoffer fra A20 listen. ESSTACK er dermed miljøklassifisert i henhold til BREEAM-NOR samt at det er listet i Svanens Husproduktportal.

 

Transparent
ESSTACK Clear er det transparente monteringslimet som passer perfekt til liming av glass eller presisjonsjobber der man ikke vil at lim som tyter ut på sidene skal synes. ESSTACK Clear har en lettflytende konsistens som også gjør den til et bra valg ved lave temperaturer.

 

Velg riktig tilbehør
Patronsprøyte TACK Gun har seks ganger så høy utveksling som «vanlige» fugepistoler. Vi anbefaler å bruke TACK Gun sammen med ESSTACK serien da det blir vesentlig enklere å påføre limet.