Skal du bygge om en eksisterende kantine?

Foodtech Interiør og Storkjøkken kan levere alt fra komplette innrednings- og buffetløsninger til drop-in produkter til eksisterende disker. Vi tegner og prosjekterer ut fra dine behov og kan selvsagt også levere det du trenger til kjøkken og sitteområde.

Med våre drop-in løsninger kan du beholde dagens uttrykk men likevel få en oppgradert og topp moderne kantine med funksjonelle kjøle- og varmeløsninger. Hos oss kan du få både enkeltprodukter for drop-in og hele disker designet og produsert for å harmonere med øvrig innredning. Trenger kantinen en oppgradering ved å tilføre en salatbar, en in-house kaffebar eller hva med en frokoststasjon? Sjekk mulighetene med oss – vi kan levere det meste fra lite til stort!Eksempel på drop-in diskdisplay

Er møblene utrangert og trenger utskifting? Vår interiøravdeling fører et bredt spekter av innredning, og kan tilby komplette løsninger for møbler og miljø.

Foodtech har lang og bred erfaring innen kantine og personalrestaurant, blant våre referanser kan vi nevne Fornebuporten, BI Nydalen, DNB Bjørvika, Bama og Wergelandsveien 7.

Følg oss