Sirkulasjonspumpe

Dato: 13 Dec 2017

Omtrent en tredjedel av all el-energi som forbrukes innen EU, bruker forskjellige typer av sirkulasjonspumper

Det finnes med andre ord en hel del el – og penger – og spare ved å velge riktige sirkulasjonspumper, og bra sirkulasjonssystem. Her finner du våre energiklassede og turtallsregulerte sirkulasjonspumper som virkelig kan gi deg lavere strømregning !

På Xylem tror vi på produkter som gjør jobben sin, er enkle å installere, kjøre og vedlikeholde med bra totaløkonomi. Når det gjelder sirkulasjonspumper, betyr det høy virkningsgrad, robust design, høy presisjon i produksjonen og en gjennomtenkt styring og kommunikasjon. Et produkt for mange års problemfri drift.

Dette er nøyaktig hva ecocirc XL og XL pluss gir deg: Alt du krever av en topp modern sirkulasjonspumpe for å styre bygninger.

Gamle pumper må tilslutt erstattes. Med det nye høyeffektive ecocirc-området, betaler det seg tilbake å erstatte en 5-årig pumpe med fast hastighet allerede i dag. Forskjellen i effektivitet gjør investeringen lønnsom allerede etter to år.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår