Silhouet i børstede overflater

Dato: 12 Feb 2020

Damixa introduserer kraner i børstet messing og børstet kobber i Silhouet-familien!

En av årets store nyheter er Silhouet-serien i flere børstede farger. Den matte trenden ble en standard på baderommet i 2019 med sort matt og vi ser at trenden fortsetter i årene som kommer. Med børstet messing og børstet kobber kan vi tilby et enda bredere utvalg til de som er på utkikk etter det lille ekstra.

Både børstet messing og børstet kobber vil være komplette serier med takdusj, servantkraner, badekartermostat. slanger, veggfester og kjøkkenkraner. Fra før tilbyr Damixa overflatene sort matt, messing, krom og børstet stål i denne serien.

PVD overflate

PVD er en behandling som gjør overflaten på produktene ekstremt motstandsdyktig mot slitasje. PVD-behandlede produkter har lenger levetid og bevarer fargen uten uønsket patina.
De nye overflatene vil være leveringsklare fra og med medio februar og ligger klare for bestilling. Se priser og produktdetaljer på vår hjemmeside korsbakken.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår