Sikker innfestning med dokumenterte kvalitetsprodukter

Dato: 10 Okt 2018

Det er ikke bare skruer, spiker og geniale oppbevaringsløsninger ESSVE leverer til byggeplassene hver eneste dag. ESSVE spesialiserer seg nå ytterligere på tyngre innfestning og introduserer en rekke nye mekaniske ankere beregnet for betonginnfestning i bærende og ikke bærende konstruksjoner. Fellesnevner er sikkerhet, høy kvalitet og brukervennlighet.

ETA (Europeisk teknisk vurdering) og andre internasjonale godkjenninger dokumenterer at produktene har blitt gjennomtestet, og på den måten garanteres maksimal sikkerhet og trygghet for de som skal bruke produktet.

Med ESSVEs brede sortiment står de nå sterkere enn noensinne og er klar til å dekke nesten alle applikasjoner, samt økende krav til dokumentasjon og sertifiseringer.

Sortimentet består av flere typer ekspansjonsbolter fra 6 mm og helt opp til 24 mm, sikkerhetsankere med forskjellige hodeformer for varierte oppgaver, slagankere med og uten krave, betongskruer, spesielle hulldekkeankere, samt spikeranker som kun krever et 6 mm hull og 30 mm forankring inn i betongen. Dette ankeret har blitt svært populært grunnet svært effektiv montasjetid og høye tillatte belastninger. Sortimentet finnes i elforsinket, varmgalvanisert og syrefaste utgaver. Høykorrosjonsstål kan bestilles på forespørsel.

Med dagens sortiment dekker ESSVE nå montasje i alle typer miljøer og utfordrende områder, i tillegg til montering i både sprukket og ikke sprukket betong.

ESSVE har også et eget dimensjoneringsprogram for anker som underletter tunge komplekse beregninger for konstruktørene. Dette er naturligvis kostnadsfritt å bruke og oppdateres automatisk ved endringer og tillegg.

Mer informasjon finnes på essve.no