Sikatack® Panel-system - Gir stor designfrihet!

Dato: 12 Nov 2018

FULLENDT ARKITEKTUR FOR FASADER
God arkitektur er den viktigste faktoren for en estetisk vakker bygning som også inkluderer energibesparende krav – og en god investering. Fasaden er en viktig del av en veldesignet bygning. Med SikaTack® Panel-systemet kan panelet forvandle bygningens arkitektur.

SIKATACK® PANEL-SYSTEM

SikaTack® Panel er et lim-system for økonomisk og skjult installasjon av veggbekledning. En del av systemet er det elastiske limet, ment for lang og varig hold mot paneler, selv under harde klimatiske forhold. I tillegg leveres en dobbeltsidig tape for å skape en gitt avstand mellom panelet og bygningsstrukturen, samt for øyeblikkelig festing av panelplaten. De siste produktene er systemets forbehandlingsprodukter, for god og sikker heft mot en rekke underlag. SikaTack® Panel-systemet har fungert utmerket på indre og ytre veggbekledning i tusenvis av fasadeprosjekter, under variable klimatiske forhold. SikaTack® Panel-system er brukt på alle de vanligste panel og strukturunderlag med gode resultater.

DESIGNFRIHET GIR ENKLE, FUNKSJONELLE FORMER

Funksjonelle former frister og engasjerer på en måte som reflekterer den enkle og komplette skjønnheten i naturen. SikaTack® Panel-systemet gir designfrihet og ubegrensede valgmuligheter. Våre revolusjonerende, elastiske limsystemer har vært benyttet av arkitekter for å lime fasadepaneler siden 1990. 

Fordeler med SikaTack® Panel Systemet: 

  • Limt skjult innfestning - Liming av plater i stedet for å skru, hindrer høyt stress i panelene og galvanisk korrosjon
  • Designfrihet - Kan brukes direkte på byggeplass eller i et prefab miljø
  • Estetisk - Gir en estetisk og tiltalende fasade uten synlig innfesting. Fasaden er det første man ser!
  • Fleksibelt - Komplett og testet limsystem til de aller fleste fasadeprodusenter
  • Teknisk bistand - Vi bistås med teknisk veiledning i hele prosessen