Sikafloor® Terrazzo gulvsystemer

Dato: 5 Sep 2017

Gjennom ny teknologi har vi videreutviklet et av verdens eldste og mest tradisjonsrike håndtverk.

Sikafloor® Terrazzo kombinerer de reelle fordelene for en av de eldste former for dekorative gulv med dokumentert herdeteknologi. Det skapes en overflate som både fremstår pen og varig.

Ubegrensede, skreddersydde former, mønstre og design kan lages gjennom en kombinasjon av et stort spekter av farger og et bredt utvalg av nye eller resirkulert farget tilslag, innebefattende marmor og granitt, porselen, perlemor, glass, plast osv.

Sikafloor®-systemet består av: et løsemiddelfritt og luktfritt bindemiddel for horisontale og vertikale flater. Overflatene fremstår som meget holdbare og vedlikeholdsvennlige uten unødvendige fuger.

Gulvsystemene er tette og resistente mot de fleste kjemikalier..
Installasjonen er rask i sammenligning med tradisjonell sement Terrazzo, som gjør det mulig å redusere driftsstansen i byggetiden eller ved rehabilitering av gamle gulv.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår