Sika® Floorjoint - Den ultimate fugeløsningen

Dato: 3 Des 2018

Innovasjonsløsning for installasjon og istandsettelse av fuger i betongdekker og sementbaserteunderlag - prefabrikkert, karbonfiberforsterket komposittsystem med høy mekanisk styrke. Minimale merkbare vibrasjoner og området kan hurtig benyttes igjen.

 

SIKA® FLOORJOINT

Konstruksjoner er designet med fuger på egnede steder for å tillate bevegelser. Sammensetningen er viktig for at det overordnede designet skal fungere korrekt.

Sika leverer et stort utvalg av elastiske fugemasser til tetting og beskyttelse av fuger i vegger og himlinger. Imidlertid skal gulvfuger motstå en mengde forskjellige belastninger: Trafikk med tunge gaffeltrucker, biler, kjemisk og mekanisk slitasje etc. Ofte skal en gulvfuge også være vanntett for å beskytte underlaget mot korrosjon.

Alminnelige fugeløsninger med en fugemasse eller med metallprofiler er ikke motstandsdyktige nok til å motstå disse belastningene og kan svikte etter kort tid.

Sika® FloorJoint serien er designet for å imøtekomme disse kravene under forskjellige belastninger, i tillegg til systemets mange fordeler og produktegenskaper.

 

SYSTEMET

Sika® FloorJoint er et prefabrikkert, karbonfiberforsterket kompositt-gulvpanelsystem med høy mekanisk motstand. Det bølgelignende fugedesignet gir forbedret belastningsfordeling og resulterer i minimale vibrasjoner under belastning av bil- og gaffeltrucktrafikk.

Gulvpanelsystemet brukes til installasjon og reparasjon av fuger i betong. De kan brukes til parkeringsdekker, garasjegulv, ramper, innvendige lagerområder og montasjehaller, verksteder, sykehus og skoler med normalt til middels slitasje. De forskjellige modellene i Sika® FloorJoint sortimentet oppfyller de ulike kravene i hvert enkelt område.


PRODUKTEGENSKAPER

  • 100% vanntett, når den blir installert med Sikadur-Combiflex®
  • Ingen korrosjon, metallfriProfilen kan slipes for å oppnå samme nivå som gulvoverflaten
  • Minimale vibrasjoner kan merkes ved bil- og gaffeltrucktrafikk
  • Vesentlig reduksjon av slitasje på komponenter som hjullager på gaffeltrucker
  • Høy mekanisk og kjemisk bestandighet
  • Enkel montering, lett detaljering
  • Vanntett løsning til fuger mellom horisontale og vertikale konstruksjonselementer
  • Limes med Sika produkter, ingen skruer

 

BRUKSOMRÅDER

Sika® FloorJoint er egnet til mange ulike miljøer, spesielt parkeringshus, industrimiljøer og sykehus. Les mer på vår hjemmeside, last ned brosjyrer og se video ved å klikke på lenken under.

 

Forespørsel/Kontakt: kundeservice@no.sika.com