SIGNA BASE – et glimrende system for kabling på kontoret

Dato: 21 Okt 2015

REHAU har med sitt nye brystningskanalsystem SIGNA BASE satt en ny standard for kabling i kontormiljøer. Systemet forener tidsmessig design med en banebrytende montasje- og vedlikeholdsvennlighet. SIGNA BASE er en brystningskanal man virkelig faller for når man tar den i bruk som installatør eller sluttbruker.

Med SIGNA BASE setter REHAU effektivt montasjearbeid og brukervennlighet i høysetet. Et enkelt og tidløst design med klassiske og harmoniske proporsjoner. Konstruksjonen, i fleksibelt og sterkt kunststoffmateriale og med justerbare hjørner, gir en feilfri og estetisk installasjon selv om veggen ikke er helt plan og vegghjørnene ikke er 100% rette. Det nye materialet har en matt og tiltalende overflate som er både slitesterk og lett å holde ren for blyantstreker, fettflekker og lignende. Stikkontakter og datauttak sneppes enkelt inn i kanalens forkant, og lokk og formdeler settes på i etterhånd. Enklere kan det ikke bli!

SIGNA BASE er tilgjengelig fra ditt grossistlager i dimensjonene 70/110, 70/130 og 70/170mm. Ta gjerne kontakt med oss på REHAU i Norge for videre informasjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår