Siedle introduserer et nytt materiale: PVD-belegg

Dato: 2 Mai 2017

Tynt som papir og herdet som stål!

De to eksklusive og populære designlinjene Siedle Steel og Siedle Classic får en ansiktsløftning: Siedles dørstasjoner fås nå også i massivt edelstål med PVD-belegg. Den fysiske prosessmetoden garanterer perfekte overflater med brilliant fargekvalitet og fremragende mekaniske egenskaper.

En nøyaktig bearbeidet, uforanderlig og værbestandig overflate
Belegget påføres ved hjelp av en fysisk gassutskillingsmetode (physical vapour deposisjon: PVD). Denne metoden gjør det mulig å påføre spesielt bestandige, metallaktige belegg. De sikrer en nøyaktig bearbeidet, uforanderlig og værbestandig overflate på basis av børstet edelstål. Belegget er svært tynt, slik at strukturen i det børstede metallet forblir synlig.

Fire farger
PVD-belegget, som - avhengig av lysets innstråling - skinner svakt med en silkeaktig glans, fås i fargerne messing, kobber, titan og sort. Alle fargerne gir ekstra spillerom for utformingen av inngangspartiet.


Siedle Steel
High-end-systemet Siedle Steel er kjent for sin elegante estetikk. Systemet kjennetegnes av dets usynlige festeanordning, de fullstendig plane overflatene av massivt metall og presisjonen i alle kanter og utskjæringer. Siedle Steel-anlegg planlegges og utferdiges som unike etter ordregiverens uttalte ønsker. Den elegante dørstasjonen er et vakkert supplement til ethvert hjem, og giver inngangen en dynamisk og sofistikert look. Steel-designet får materialets estetikk til å utfolde seg i all sin glans.

Siedle Classic
Siedle Classic er den moderne fortolkningen av den klassiske dørstasjonen: En frontplate av metall med høyttalergitter og ringeknapp - i design, teknikk, materiale og bearbeidelse er dette "state of the art". En helt spesiell gjennomført sensibilitet og norm for kvalitet. En kombinasjon av teknikk og design som oser av luksus.


Mer informasjon: www.siedle.dk

 

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår