Siedle Axiom: Et intelligent kommunikasjonssenter

Dato: 2 Mai 2018

Siedle deltar på messen Architect at Work i København i mai med sitt nye kontrollpanel.

Siedle er europeisk markedsleder innen kommunikasjonsbygging og vektlegger perfeksjon, innovasjon, holdbarhet og kvalitet fremfor alt. Siedles designfilosofi er å skape innovativt design med mennesket i fokus, hvor form og funksjon går inn i en høyere enhet.

Siedle Axiom

Nylig har Siedle utviklet og introdusert Siedle Axiom, et intelligent kommunikasjonssenter som oppfyller alle krav til moderne kommunikasjon. Med Axiom kan man i tillegg til å se og snakke med gjester ved inngangen, for eksempel skru lysene opp og ned, ringe og bestille mat levert på døren eller styre temperaturen i boligen.

Planlagt i hver minste detalj

Siedle Axiom er nøye planlagt ned i hver minste detalj. 7-tommers berøringsskjerm har intelligente sensorer som aktiverer skjermen når det er bevegelse i nærheten, og justerer automatisk lysstyrken etter lysforholdene. Driftsoverflaten kan konfigureres individuelt og har en zoom-funksjon som kan forstørre operasjonsknappene på skjermen. I tillegg kan hver modell leveres med en trådløs mottaker som tillater talekommunikasjon og drift av dørlåser i hele huset.

Spesielt design

Det tydelige men subtile designet gir Siedle Axiom skulpturelle egenskaper. Klare linjer og korte vinkler understreker det arkitektoniske sæpreget. Axiom er med sitt skulpturelle og særegne design designet for frittstående installasjon, men kan også leveres i en modell for montering direkte på veggen eller på møbler, hvis du foretrekker det.

Elegant finish med PVD

Siedle har også utviklet en rekke PVD-belegg for sine dørtelefoner som, i motsetning til lakk, fremhever strukturen av det børstede spesialstålet. Som et resultat får dørstasjonene en metallisk, fløyelsaktig og lett skinnende overflate.

"PVD er en av de mest avanserte metodene for coating", forklarer Per Thomsen, direktør for Siedle Nordic, og utdyper: "Den oppfyller derfor selv de høyeste kvalitetskrav når det gjelder holdbarhet og beskyttelse." PVD-belagte overflater passer derfor utmerket for de skandinaviske, varierende værforholdene, og på toppen av det hele er de miljøvennlige og enkle å rengjøre.

Farger

Siedle Axiom er tilgjengelig i signal-hvitt, perle-rubinrød og sort-grå.

PVD-belegg er tilgjengelig i skimrende kobber, edelmessing, markant titan og sort.

 

Både Siedle Axiom og de nye PVD.overflatene kan oppleves på Architect at Work, som finner sted i Forum i København 16. og 17. mai 2018. Åpningstider 11-18.

 

Ytterligere informasjon: www.axiom.siedle.com og www.siedle.dk, tlf. 70 22 00 02.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste