• Sesam Heveport – den eneste av sitt slag i Norge
  • Sesam Heveport – den eneste av sitt slag i Norge

Sesam Heveport – den eneste av sitt slag i Norge

Sesam heveport er en robust og estetisk tiltalende portløsning. Dette er en heveport som løftes og foldes sammen vertikalt, noe som gjør at porten er både plassbesparende og effektiv i drift. I åpen posisjon krever den kun 60 cm, noe som løser problemer med trange kår. Sesam Heveport er heller ikke til hindring i veibanen når den heves og senkes. Porten holder svært god kvalitet og er den eneste av sitt slag i Norge.

Sesamporten er nylig oppdatert med ny styreenhet, den har forbedrede fotoceller og større motor og oljetank. Porten kan kombineres med alle typer adgangskontroll, blant annet: GSM, induksjon og kodelås.

Sesam Heveport er en «alt-i-ett» produkt, som er både raskere og rimeligere enn de fleste andre skyveporter og foldeporter på markedet. Leveres i høyder fra 1 m opptil 2,5 m, og med bredder fra 4 m opptil 10 m. Porten kommer i flere ulike farger.

Andre produktfordeler:
- Porten har Siemens styring og hydraulisk arm som gir suveren driftssikkerhet
- Det er en pålitelig port i god kvalitet med automatikk som beskyttes av avlåst skap.
- Ved strømstans åpnes porten manuelt med håndpumpe lokalisert i styreskapet.

Les mer om Sesam Heveport, eller andre liknende produkter her.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Følg oss

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår