Senk borettslagets energikostnader med ca 24% med en ny unik metode

Dato: 31 Mai 2016

Thermogaia, som har spesialisert seg på å renovere fasader, har en unik metode for å spare energi. I tillegg bruker firmaet en farge laget med en ny teknologi utviklet av NASA. Fargen trekker fuktigheten ut av vegge, og en tørrere vegg varmeisolerer bedre. I tillegg tilbyr Thermogaia sine kunder å lage fasader og bytte vinduer til langt lavere pris enn de fleste byggefirmaer.

Vi er en komplettentreprenør for energirenovering av fasader, vinduer og tak. Vi bruker noen av Europas beste og høykvalitet miljøsertifiserte produkter for energibesparing i boliger. Vi arbeider intensivt med våre prosjekt for å minimere avbrudd for beboerne. De setter mange kunder pris på, sier Berit Lönn.

Et eksempel på de innovative produktene selskapet bruker er den unike funksjonsfargen Termoskydd Exterieur. Den høye energibesparelsen er mulig takket være Termoskydd Exterieur avfukting og varmereflekterende egenskaper.

Termoskydd Exterieur reduserer energiforbruket, gjør huset varmere på vinteren og kjøligere på sommeren og gir samtidig en ny farge som ivaretar eiendommens utseende. Produktet inneholder keramiske kuler som reflekterer varme. Kulene skaper en kapilæreffekt som drar fuktigheten ut av underlaget, noen som gjør at fasaden forblir tørr, sier Berit Lönn, vd på Thermogaia.

Bindemiddelets sammensetning gir en uslåelig slitestyrke og en unik vannavisende egenskap, med en farge og glansstabilitet på opp til tyve år.

Thermogaia har meget gode kundereferanser som bekrefter at fargen sparer energikostnader.

Fakta: Thermogaia ble grunnlagt i 2007 for å industrialisere og kommersialisere et varmereflekterende teknologi for energibesparing, fuktsanering, komfort og varmerefleksjon i egen regi eller i samarbeid med partnere.

www.thermogaia.se


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår