Se Norges eneste RC5 leddport på Bygg Reis Deg

Dato: 13 Okt 2021

Norske Porter og Jansen Tore inviterer til den første utstillingen av den eneste porten i Europa med RC5 innbrudds sikring. Vi står på stand i Hall E og der skal vi vise frem både denne og den skuddsikre løsningen.
Har du et næringsbygg med høye krav til sikkerhet? Da kan vi tilby porter som er godkjent i henhold til gjeldende krav. Vi leverer porter til hele Norge, og har trygge og seriøse leverandører i ryggen. Hos oss får du porter som er godkjent i henhold til gjeldende standarder, og alle portene leveres med nødvendig dokumentasjon for å vise at de lever opp til kravene.

Spesialløsninger
Jansen i Tyskland er ledende på spesialløsninger i Europa og kan levere en rekke portløsninger i henhold til strenge sikkerhets-, eksplosjon-, lyd-, og brannkrav. I tillegg til å levere porter som skiller seg ut på markedet til alle typer næringsbygg har Jansen utvidet til maritim sektor med produksjon av ulike portløsninger innen skipsbygging.

ATEX-porter
Disse portene oppfyller ATEX-direktivet 2014/34/EU. Portene kan leveres for sone 1 og 2, og sone 21 og 22, og man kan få sidedører som oppfyller samme krav og som har samme utseende. Dersom det er nødvendig, kan disse også leveres med lydkrav, brannsikring og innbrudds sikring. Motoren og styringen kan plasseres i og utenfor ATEX-sonen. ATEX porter finnes både til næringsbygg og til den maritime industrien, og kan fås som leddport eller rulleport. Alle porter med ATEX-krav blir montert av sertifiserte montører fra Jansen.

Sikkerhetsporter
I serien SafeLine finnes blant annet den innbruddsikre porten med RC5-klassifisering. Porten er klassifisert i henhold til standarden DIN T/S 18194:2020-07 som er en tysk standard. Disse portene kan også leveres med skuddsikring i henhold til EN 1522 med motstandsklasse FB4 NS. Disse portene kan også leveres med vinduer. RC5 porten leveres kun som leddport, og leveres med maks bredde på 12 meter og en høyde på 8 meter. I tillegg til denne porten kan vi også levere leddporter og skyveporter med RC3 klassifisering.

Akustikk-porter
JansenTore har en rekke løsninger for lydisolering, og kan levere porter med opptil 58 dB. Akustikk-portene i serien Acousticline består av skyveporter, leddporter og rulleporter. Portene er testet i henhold til EN ISO 140-3-10 (laboratorietest) og EN ISO 10140-2-10. Både leddporten og rulleporten er egnet for utendørs montering.

Brannporter
Med banebrytende spesialløsninger har Jansen en rekke brann- og røykporter som andre leverandører ikke kan levere. Brannskyveporten deres kan leveres med gjennomgangsdør uten terskel i størrelsen 1250x2000 mm, og er eneste av sitt slag som leveres som EI 90 med røyktetthet i henhold til den nye standarden EN 16034. I tillegg tilbyr de leddporter, teleskopporter, løfteporter og stableporter med opptil EI 90-krav og alle fås med røyktetthet Sa eller S200. Brannrulleporten kan leveres som EI 30 med Sa eller S200.

For den maritime industrien tilbyr Jansen også A60 stableporter og A0 brannsjalusier.

Ønsker du mer informasjon om disse produktene?
Kontakt Caroline Vagle på mail: caroline@norskeporter.no eller besøk oss på Bygg Reis Deg 20-23 oktober.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår