Scantron Adgangskontroll samler alt i et system

Dato: 21 Nov 2018

Scantron Adgangskontroll

Adgangskontrollsystemet er laget for alle typer bygg men spesielt designet for boligkomplekser.
Systemet lar seg enkelt integreres med bla porttelefoni og postkassesystemer, samtidig som softwaren er enkel og lettforståelig å betjene av administratoren.
Dette er også ett system som passer ypperlig til kontorbygg, der det er behov for skallsikring eller eventuelt sikring av kontorlokaler.
Produktene er av høy kvalitet, basert på den nyeste teknologien - utført i eksklusive og moderne design
FlexAir® adgangskontrollsystem bygger på 3 filosofier:

Fleksibilitet: Systemet er designet for å kunne brukes på flere dører, dersom behovet er der. Både online, offline og stand-alone dører kan oppgraderes til å møte dine behov.

Høy kvalitet: Gjennomtestet software og robuste komponenter, som kan stå imot intens daglig bruk og brukernes individuelle betjening av systemet.

Sikkerhet: Enkel administrasjon og ukomplisert håndtering av systemet sikrer hensiktsmessig og individuelle adgangsrettigheter til alle dører. Det enkle, brukervennlige systemet sikrer, at endringer fortløpende blir oppdatert og at mistede brikker og kort raskt mister rettighetene.


Ved å benytte scantron adgangskontroll system, kan du integrere porttelefon, adgangskontroll, postkasser, heisstyring, brannstyring og mye mer i samme system. Du kan oppdatere navn i porttelefon og på postkasser kun ved å endre bruker i adgangskontrollen. Endringen vil da i løpet av kort tid være overført.

Postkassene er utstyrt med elektronisklås som enkelt betjenes med brukerens brikke.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår