Saint-Gobain Byggevarer AS : Mestergruppen satser på Weber-fasader

I disse dager lanserer Mestergruppen - ved Mesterhus og Systemhus - sin storsatsing på et helt nytt fasadeuttrykk - nemlig murfasade.
Et antall av deres husmodeller kan nå leveres med murfasade som et alternativ til den tradisjonelle trekledningen. De kaller det selv for "det beste fra to verdener, et tradisjonelt og lunt trehus med tilnærmet vedlikeholdsfri murkledning."

HOS SYSTEMHUS KAN DU LESE FØLGENDE:
"Synes du murhus er kult? Vet du at norsk byggetradisjon tar utgangspunkt i trematerialer og at de aller fleste eneboligene i Norge bygges i solide trekonstruksjoner? Hvordan tror du det blir om vi kombinerer de to byggemetodene? La oss fortelle deg det - det blir nemlig veldig spennende! Nå kan vi levere flere av våre hus med fasade i mur! For deg som ønsker et spesielt hus og en vedlikeholdsvennlig fasade, har du nå muligheten til å kjøpe et solid og varig trehus med fasade i mur. Vil du å skille deg ut med et hus ikke alle andre har? Ja, da skal du vurdere et av våre flotte trehus med murfasade."

HOS MESTERHUS SIER DE:
"Få det beste fra to verdener, et tradisjonelt og lunt trehus med tilnærmet vedlikeholdsfri murkledning. I samarbeid med et av verdens største selskap innen mur og betong (dvs Weber), har vi nå gleden av å tilby murkledning på vanlige trehus. Et nytt og spennende fasadeuttrykk som lar deg sette ditt helt personlige preg på huset ditt. Velger du den nye fasadeløsningen kan du glemme vedlikeholdet i mange år fremover. "

POPULÆR LØSNING MED MANGE REFERANSER
Fasadeløsningen for de begge er Weber Luftet Kledning, en løsning som de siste årene har blitt mer og mer populær, til både boliger, offentlige og kommersielle bygg. Her kan du se noen av dem:

TILNÆRMET VEDLIKEHOLDSFRI FASADE
Weber Luftet Kledning er et fasadesystem som gir en to-trinns tetting av fasaden og som sikrer god lufting og drenering. Kombinasjonen av Aquapanel Outdoor og Weber Fiberpussystem gir et perfekt system for flotte og varige pussede flater. Systemet er meget godt egnet for både nybygg og rehabilitering av fasader. Weber Luftet Kledning er vår mest anbefalte fasadeløsning til nybygg og er spesielt godt egnet til bruk i slagregnutsatte områder.

Weber Luftet Kledning gir en tilnærmet vedlikeholdsfri fasade med Weber Fiberpussystem og tilhørende sluttbehandling basert på Silikonharpiks eller Silikat. Weber Luftet Kledning er testet i klimakarusell med meget gode resultater, og innehar Teknisk Godkjenning for systemet.
Flere nyheter

TO NYE PIPEKALKULATORER PÅ WEB

Skal du bygge pipe? Da anbefaler vi våre nye og brukervennlige pipekalkulatorer som beregner forbruk av alle små og store deler av pipesystemene våre. Én kalkulator beregner Leca Venti Pipe, og én kalkulator for Leca Maxi Pipe. Du finner dem her. Husk også vår ringmurskalkulator.

RENE LINJER OG MAKSIMAL UTSIKT

I Hylkje utenfor Bergen har Jan Petter og Anette Slethaug fått oppført sin drømmebolig. Murhuset har et totalt areal på ca 335 kvm. Vi liker begge minimalistisk stil og rene linjer, og det var et stort poeng for oss å bygge et så vedlikeholdsfritt hus som mulig. Da måtte det bli mur, sier Slethaug. Nå har de bodd i boligen i tre år og har gjort seg sine erfaringer.

– Æ E SÅ FORNØYD

Etter flere forsøk på rehabilitering av betongfasaden gjennom årene, er endelig innehaveren av Parfymelle-forretningen i Sortland fornøyd. - Det har vært gjort diverse forsøk på rehabiliteringer gjennom årene, men de har ikke vært vellykket. I 2008 hørte vi på gode råd og investerte i ny fasade, denne gangen Weber Luftet Kledning. Det er snart fire år siden, og fasaden er akkurat like fin, forteller eier Tone Drechler.

SE VÅR NYE RINGMURSFILM

Det er nå en gang slik at "seeing is believing". Derfor har vi laget en film som viser oppsetting av Leca Ringmur.
Se den og bli overbevist!

Følg oss