SafeLight: vår kraftigste LED-stripe med etterlysende effekt!

Dato: 20 Okt 2021

Nyhet: Vi introduserer SafeLight, markedets kraftigste LED-stripe med integrert etterlysende ledelys, som bidrar til høyere sikkerhet på din arbeidsplass.

To produkter i ett! SafeLight er laget med den nyeste LED-teknologien og er produsert i etterlysende materiale som lyser opp om strømmen går, så man raskt og trygt finner veien ut.

SafeLight er den kraftigste LED-stripen på markedet med hele 1500 lm/m og er utviklet spesielt for bruk i det barske, nordiske miljøet med både kulde og fukt. LED-stripen er produsert i solid etterlysende materiale og kan dermed bidra til å lage ledelinjer som sørger for rask evakuering ved strømbrudd.

Spar tid og penger!
SafeLight kan kobles sammen opptil 150 meter fra ett enkelt uttak og kan dermed erstatte flere gamle lyskilder. I praksis betyr dette færre kostnader i forhold til både frakt, håndtering og lagring.

SafeLight er enkel å håndtere og krever ikke noe vedlikehold, her er det plug & play som gjelder! Det betyr at du kan bruke mer av tiden din på det du gjør best!

SafeLight er Nemko godkjent
Vi har stort fokus på brukervennlighet og SafeLight er selvfølgelig både CE- og Nemko godkjent. Det betyr at SafeLight har vært gjennom omfattende testing for å ivareta din sikkerhet på arbeidsplassen med god og sikker belysning.

Les mer om SafeLight her!