RYDD REOLSYSTEM AS : RYDD Reolsystem utvider sortimentet med traller og stiger

Dato: 1 Okt 2012

Trenger du en stige for å nå opp til øverste lagerhylle? Eller kanskje en tralle for å enkelt frakte med deg varer på lageret? Hva med en verktøytavle til å montere på veggen? Og vi har også aluminiumsbokser for sikker transport av verktøy eller lignende!

RYDD Reolsystem har nå utvidet sortimentet med stiger, skyvetraller, lagertraller, jekketralle, sekketralle, sekkevogn, avfallsbeholder, verktøytavler for veggmontering og aluminiums bokser for å nevne noen av produktene. Dette er kvalitetsvarer på lik linje med resten av vårt varesortiment og består av merkevarer som Zarges og Jonex. De nye varene er også lagervare som resten av vareutvalget til RYDD Reolsystem.

Møre Reolsystem ble 01.01.2012 til RYDD Reolsystem. Navn og logo ble byttet, men vi holder fremdeles til på samme adresse som før og med den samme raske leveringen som før. Vår filosofi er at alle varer skal være lagervare slik at du som kunde får rask levering uansett hva du bestiller fra vår katalog.

Du finner nettbutikken vår på rydd.no eller du kan kontakte oss på tlf 70 17 60 00 for en uformell prat om dine behov for lagring og transport.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår