RYDD REOLSYSTEM AS : Pallereol – Ny pallereolpakke inkl nettinghyller

Dato: 18 Dec 2012

Vi har laget en ny allsidig pakke med vår kraftige pallereol og våre svært populære nettinghyller– denne pakken inneholder 3 stk stiger på H:2000mm, 8 stk bærejern L:1850mm og 8 stk nettinghyller. Nettinghyllene har en høy kapasitet på 1000 kg pr m2. Dette muliggjør både plukk og pallelagring i samme reol. Ønsker du høyere stiger til pallereolen eller lengre bærejern så leverer vi selvfølgelig det også fra lager. Nettinghyller får du ikke bare til den pakken som er nevnt over, men passer til alle våre pallereoler med dybde 1050mm. Ta gjerne kontakt for spesifikasjoner eller tilbud på andre oppsett.

Alle pallereoler er lagervare sammen med resten av våre katalogvarer. Vi har derfor svært rask leveringstid!

Alle våre pallereolpakker og tilbehør finner du her: http://www.reolsystem.no/?mcat=1 (andre oppsett enn pakkene fås på forespørsel)

Se for øvrig våre http://www.reolsystem.no/index.php?ref=produktfakta nettsider for oversikt over alle produkter.

Alle våre katalogvarer lagerføres for hurtig levering.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 17 60 00 eller se våre nettsider www.reolsystem.no for mer informasjonRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår