RYDD REOLSYSTEM AS : Bygg din egen pallereol

Dato: 12 Sep 2016

Har du prøvd vår bygg din egen reol løsning på våre nettsider? Du kan nå bygge flere typer reoler i denne løsningen. Spesielt spennende er pallereol modulen som svært enkelt lar deg bygge din egen pallereol. Du velger kun stigehøyde, antall seksjoner og antall nivå med bærejern så får du pris og mål på reolen. Hvis det er behov for tilpasninger så ordner vi det også, men da kan du kontakte oss på e-post eller telefon så vi kan hjelpe deg!

Bygg din egen reol modulen er svært enkel i bruk. Når du er klar for å bestille så leverer vi selvfølgelig omgående fra lager i Ålesund da alle pallereoler er lagervare hos oss – det er ingen begrensninger på hvor vi leverer ettersom vi har en god avtale med Bring for levering over hele landet.

Du finner bygg-din-egen-reol løsningen vår her: www.rydd.no/pallereol.php?ref=produktfakta – Prøv selv nå!

Alle våre katalogvarer lagerføres for hurtig levering.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 17 60 00 eller e-post: post@rydd.no eller se våre nettsider http://www.rydd.no/?ref=produktfakta for mer informasjon 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår