Ruukki solcellepanel er en kostnadseffektiv og grønn løsning

Dato: 4 Okt 2013

Ruukki solcellefasade er økologisk bærekraftig, og møter det globale behovet for fornybar energi. Den fotoelektriske solcellefasaden Liberta™ Solar er i samsvar med de nye kravene til høyere energieffektivitet og hjelper til med å oppnå LEED og BREEAM-poeng. Det reduserer også vedlikeholdskostnader på eiendommen og reduserer CO2-utslippene.

Lag en glassfasade, eller kombiner metall med glass og solenergi på en innovativ måte. Kassettfasade er tilgjengelig i standard størrelse. For å oppnå en enhetlig glassfasade, gir Liberta Glass-kassettene en mulighet til og skape en visuel enhetlig løsning der størrelsen i fasadens hjørner og åpninger kan velges fritt.

En del av Ruukki Design Palette - større fleksibilitet

Ruukki Design Palette åpner for større fleksibilitet i designvalg og komplette fasadeløsninger i kreative kombinasjoner av former, materialer og farger for hele bygget. Visualiser materialene og fargene i forskjellig lyssetting og fra forskjellige vinkler med
designpalett-visningsverktøy

Ruukki på Bygg Reis Deg 16.-20. oktober 2013, på stand nr. E01-06. Velkommen til å diskutere mer!


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår