Ruukki - Lag en rusten, levende rytme for overflaten med Cor-Ten®

Dato: 28 Okt 2014

Værbestandig Cor-Ten -stål brukes i arkitekturen uten at det behøver noen egen separat overflatebehandling. Bruken av værbestandig stål fjerner dermed behovet for overflatebehandling under produksjons- og driftsperioder, og minsker dermed miljøbelastningen og kostnadene gjennom produktets livssyklus.

Takket være sin unike kjemiske sammensetning har Cor-Ten slitesterke konstruksjonsstålplater en betydelig bedre evne til å motstå atmosfærisk korrosjon enn lignende generelt konstruksjonsstål. Produktets slitemotstand skyldes oksidlaget, dvs. patinaen som dannes på ståloverflaten og som er resistent mot virkningen fra legeringsmaterialer og som har lav oksygengjennomtrengelighet. Oksidlaget dannes når slitestålet vætes og tørkes gjentatte ganger. Det beskyttende overflatelaget dannes under normale værforhold innen 18-36 måneder. Patinalaget har først en rødbrun farge, som blir mørkere etter hvert som tiden går.

Opplev formen og detaljene på den ferdige fasadeoverflaten. Føl materialene og fargene i forskjellig lyssetting og fra forskjellige perspektiver med Ruukkis designpalett-visningsverktøy

Kjør Ruukkis designpalett visningsverktøy

RUUKKI FORMA™ -  Former og farger. Komplett pakke klar til bruk.

Ruukki Forma™ er et komplett fasadesystem basert på Ruukkis fasadekledningsprodukter montert utenpå Ruukki® energipaneler. Ruukki Forma™ tilbyr en rekke ulike former,materialer og farger - for eksempel Cor-Ten®.

Komplett pakke inkluderer alle nødvendige komponenter for en fullstendig montasje. Ruukki® energipaneler gir hurtig montasje av veggkonstruksjonen og en rask værbeskyttelse for bygningen, mens kledningen kan monteres på et senere tidspunkt.

Sparer inntil 20 % av energikostnader

Høy lufttetthet fra konstruksjonsløsningen Ruukki® energipaneler som inngår i Ruukki Forma™, Ruukki Expression™ og Ruukki® solarsystemer, kan du spare opptil 20 % av bygningens energikostnader, og forbedre dens energiklasse.

www.ruukki.no/fasadesystem

Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår