Ruukki® fasadesystem. Komplett pakke klar til bruk.

Dato: 20 Mai 2014

Ruukki® fasadesystem tilbyr et bredt utvalg med fullstendige veggsystemer for industri- og næringsbygg. I tillegg til eksisterende standard sandwichpaneler og Ruukki energipaneler introduserer Ruukki nå nye fasadesystemer, som kombinerer visuelle detaljer av høy kvalitet med ypperlig energieffektivitet.


RUUKKI FORMA™ -Former og farger. Komplett pakke klar til bruk.

Ruukki Forma™ er et komplett fasadesystem basert på Ruukkis fasadekledningsprodukter montert utenpå Ruukki® energipaneler. Ruukki Forma™ tilbyr en rekke ulike former,materialer og farger.

Komplett pakke inkluderer alle nødvendige komponenter for en fullstendig montasje. Ruukki® energipaneler gir hurtig montasje av veggkonstruksjonen og en rask værbeskyttelse for bygningen, mens kledningen kan monteres på et senere tidspunkt.

Se det brede utvalget Ruukki Forma™ gir deg ved å bruke vårt visualiseringsverktøy på vår hjemmeside
http://apps.ruukki.com/solutions/designpalette/no.html


RUUKKI EXPRESSION™ - Begrenset kun av fantasien.

Ruukki Expression™ er et komplett fasadesystem basert på bilder og mønstre festet på det utsiden av Ruukki® energipaneler. Folien kan være helfarget for ulike mønstre og logoer, eller den kan bli trykket med alle typer bilder, fra enkle former til fotografi. Dette gir uendelige designmuligheter.

Ruukki Expression™ folie er av veldig høy kvalitet med ypperlig UV-motstand, og systemet inkluderer alt fra design til komplett levering.


RUUKKI®SOLAR - Energi fra fasaden. Komplett pakke klar til bruk.

Ruukki® solar er et arkitektonisk attraktivt solcellesystem for å produsere fornybar elektrisitet. Ruukki® Solar er et forhåndsdesignet og enkelt system, klar til å kobles sammen i en ”plug and play” løsning. Sammen med lufttettheten til Ruukki® energipaneler, kan Ruukki® Solar forbedre bygningens energiklasse, i tillegg til å gi betydelig bedre resultat på LEED og BREEAM klassifisering.

Ruukki® Solar komplett pakke inkluderer alle nødvendige komponenter for en komplett montasje. Alt du trenger å gjøre er å koble det til strømnettet.


Sparer inntil 20 % av energikostnader


Høy lufttetthet fra konstruksjonsløsningen Ruukki®  energipaneler som inngår i Ruukki Forma™, Ruukki Expression™ og Ruukki® solarsystemer, kan du spare opptil 20 % av bygningens energikostnader, og forbedre dens energiklasse.


Les mer
www.ruukki.no/fasadesystem

eller ring oss på 22 90 90 00.Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår