Roomer S takmontert løftemotor

Dato: 15 Nov 2016

Roomer S takmontert løftemotor er diskret, moderne og effektive, utformet med tanke på sikkerhet for pasient og belastning på pleiepersonell.

Roomer S
Roomer S takheis er en flyttbar løftemotor som muliggjør forflytning av en pasient fra et rom til et annet i en bevegelse. Behov for endring på døråpninger faller bort, man eliminerer behovet for overgang mellom skinner.
Vår rom-til-romfunksjon reduserer antall løft og minimerer belastning på både pasient og personell. Roomer S er godt egnet for rom med skyvedører eller branndører da endring av døråpninger ikke er nødvendig.

Løftemotoren har myk start/stoppfunksjon og en konstant løftehastighet uavhengig av pasientens vekt og retning. Løftet føles behagelig, trygt og naturlig for pasienten.
For best mulig effektivitet gjøres lading via håndkontrollen. Roomer S har i tillegg en unik teleskopstang som gir forskjellige bredder for å sikre at alle pasienter får en komfortabel sittestilling.

Løftemotorens mobilitet gir reduserte investeringer, da samme løfter kan transporteres og benyttes i flere rom. Løfteren har en kapasitet på 220 kg, og kan brukes med 2, 3 eller 4-punkts oppheng.

Bedret arbeidsmiljø
For omsorgspersoner er hovedmålet å redusere manuelle løft for å minske belastning på armer og rygg. En tredjedel av alle rapporterte arbeidsskader i helsevesenet har utgang fra tunge løft. 7 av 10 omsorgspersoner mener at deres arbeid er for tungt.

Våre takløftere hjelper til med å bidra til et bedre arbeidsmiljø med færre tunge belastinger og sykedager. Personell reduserer den fysiske belastningen på armer og rygg som utgjør en stor del av sykefraværet. Takheisen frigjør verdifull gulvplass og gir et trygt og effektivt arbeidsområde. Pleiepersonell får dermed mulighet til å bevege seg raskt, effektivt og ikke minst trygt rundt i rommet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår