LARVIKBLOKKA Rustikk

LARVIKBLOKKA Rustikk

Blokkene produseres i fallende lengder, men normalt ikke over 180 cm. Dybden er normalt lik høyden, men her kan det avvike noe. Maks høydeavvik på klasse 1 blokker er +/- 5%.

De fleste av LARVIKBLOKKA Rustikk har borede og kilte over- og undersider. Dette har en vesentlig fordel i forhold til sagede blokker fordi det øker friksjonen og blokkene låses bedre til hverandre. Hvis man også heller muren litt bakover eksempelvis 1-10, forsterkes stabiliteten betydelig. LARVIKBLOKKA Rustikk i maskinstørrelser mures som regel tørt. Ved store påkjenninger som for eksempel bryggeanlegg o.l., kan muren enkelt forankres med å bore inn jern. Mindre håndstableblokker kan mures tørt eventuelt med mørtel.

LARVIKBLOKKA er kortreist Norsk og har et CO2 fotavtrykk på under 90 kg/M3. Det 3 ganger mer miljøvennlig i forhold til betong og ti ganger mer miljøvennlig i forhold til import fra Kina.

Relaterte produkter

LARVIKBLOKKA Urban

LARVIKBLOKKA Urban

Blokkene produseres i fallende lengder, men normalt ikke over 180 cm.


LARVIKBLOKKA Klasse 2

LARVIKBLOKKA Klasse 2

LARVIKBLOKKA forekommer i to klassifiseringer, 1 og 2. Klasse 1 har maksimalt...


LARVIKBLOKKA Råkapp

LARVIKBLOKKA Råkapp

Håndmurestein diverse fasonger flat front. Avkapp av Larvikitt som produseres...


LARVIKTRAPPA Istid

LARVIKTRAPPA Istid

LARVIKTRAPPA Istid er helt unik «one of a kind», som lett kan tilpasses terre...


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår