LARVIKBLOKKA Eksklusiv

LARVIKBLOKKA Eksklusiv

Blokkene produseres i fallende lengder, men normalt ikke over 180 cm. Dybden er normalt lik høyden, men her kan det avvike noe. Maks høydeavvik på klasse 1 blokker er +/- 5%. Baksiden er som oftest splittet, men disse kan også være saget eller boret/kilt. Topp, bunn og kortsider er saget.

LARVIKBLOKKA Ekslusiv kan brukes overalt der det er behov for mure-blokk med et litt strammere uttrykk uten store fuger. Produktet passer perfekt som tribuner, benker etc, Kan brukes til forstøtningsmur i privat hager så vel som offentlige rom eller store trapper og amfi/tribuner. De største blokkene på 30cm og oppover er beregnet for maskinmuring og fordrer at man kan komme til med en egnet maskin, mens blokker i 15 og 20cm høyde kan håndteres manuelt og brukes over alt hvor de kan transporteres. Blokkene produseres i standard størrelser i høyder 15 til 50 cm men vi kan lage disse i ønskede størrelser på ordre. For eksempel er blokker på 10cm tykkelse og 20cm høyde godt egnet som fine kantsteiner.

Relaterte produkter

LARVIKBLOKKA Rustikk

LARVIKBLOKKA Rustikk

Blokkene produseres i fallende lengder, men normalt ikke over 180 cm. Dybden ...


LARVIKBLOKKA Urban

LARVIKBLOKKA Urban

Blokkene produseres i fallende lengder, men normalt ikke over 180 cm.


LARVIKBLOKKA Klasse 2

LARVIKBLOKKA Klasse 2

LARVIKBLOKKA forekommer i to klassifiseringer, 1 og 2. Klasse 1 har maksimalt...


LARVIKBLOKKA Råkapp

LARVIKBLOKKA Råkapp

Håndmurestein diverse fasonger flat front. Avkapp av Larvikitt som produseres...


Kategorier

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår