Robust og hygienisk berøringsfri nyhet

Dato: 21 Mar 2017

Damixa Free er en nytt dansk designet, berøringsfri kran med strømlinjeformet design. Kranen bidrar til både økt hygiene og sparer også vann og energi. Den solide konstruksjonen sikrer at den tåler robust bruk.

Den nye berøringsfrie kranen fra Damixa skiller seg ut fra andre sensorkraner på markedet med ett rent og enkelt design. Den strømlinjeformet og robuste kranen er spesielt egnet til trafikkerte miljøer som skoler, institusjoner og flyplasser.

Damixa Free er designet av Damixas egen designingeniør Claus Rantzau. Fokuset har vært på holdbarhet og hygiene: "Det enkle design er et resultat av ønsket om å unngå unødvendige skjøter og hjørner der smuss kan samles. I tillegg har den en buet overflate, slik at vanndråpene sklir av i stedet for å bli liggende og etterlate skjemmende flekker » forklarer Claus Rantzau. Selve temperaturkontroll er plassert på siden og fremme over vasken for å unngå unødvendige vannsprut fra våte hender. Kranen er også tilgjengelig uten grep med temperatur som innstilles ved montering.

All elektronikk er plassert i selve kranen, så for eksempel å skifte batteri er lett tilgjengelig foran på kranen. Kranen leveres med et litium-batteri med lang levetid, noe som betyr at det ikke er nødvendig med strøm for å montere kranen. Damixa Free er svært pålitelig, hygienisk, enkel å bruke og bidrar til energibesparelser både på vannmengde og varmt vann - et pluss for miljøet og brukeren. Automatikken i kranen betyr at du kan spare opptil 30% på vannforbruket sammenlignet med konvensjonelle ettgreps-kraner.

Fakta om Damixa Free:

  • Driftssikker: ufølsom for polaritet forbindelse minimerer risikoen for feil tilkobling og gjør armaturen både pålitelig og lett å vedlikeholde.
  • Automatisk gjennomspyling for økt hygiene.
  • Kan leveres med eller uten temperaturgrep - på modeller uten hendel justeres temperaturen på tilkoblingsventiler under benken.
  • All elektronikk er plassert i kranen.
  • Batteriet er plassert på toppen av armaturen bak et deksel som kan låses med et verktøy.


Damixa Free med temperaturhendel. Artikkelnummer 2802200 Veil pris 3650,-
Damixa Free uten temperaturhendel. Artikkenummer 2802000 Veil pris 3450,-

For ytterligere informasjon kontakt Lene Kroken lene@korsbakken.no , telefon: 90140408

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår