RHEINZINK MULTI-FORM – de nye rutene

Dato: 30 Okt 2019

“1001 muligheter” for arkitekten, “raskt, enkelt og formbart” for utførende: “RHEINZINK-MULTI-FORM” – de nye rutene fra RHEINZINK.

Det nye systemet sparer tid på montering med sin enkle festemulighet, samtidig som den gir fleksibel tilpasning til geometrisk kompliserte bygningsformer, gavler og inndekning av piper.

Spiss rutene, kvadrat rutene, rektangulære rutene og parallellogram rutene ER flerfunksjonelle. Noe som betyr at du enkelt kan utforme enhver fasade akkurat slik du så for deg.

Tekniske fordeler: Hver av de fire rutegeometrier er festet med ett eller maksimalt to klammer. Klammere kan låses i omslaget, og festes dermed raskt og enkelt til underkonstruksjonen. Andre viktige fordeler inkluderer levering av startruter på forespørsel og muligheten til å bestille skreddersydde mellomstørrelser.

MULTI-FORM rutene er tilgjengelige i ti forskjellige standard overflatebehandlinger. I tillegg til de typiske variantene, - CLASSIC, prePATINA blue-grey og graphite-grey - er også rutene tilgjengelig i black-grey, pure white, pearl gold. Moss green, nut brown, blue og brick red.
De fargede overflatene utgjør en del av vår artCOLOR-linje, med et PVDF-basert fargelegg påført materialet.

Størrelser for de forskjellige typene:

 • Spiss ruter
  Min. dekningsgrad: 302 x 210 mm, 26, 74 stk/m²
  Max. dekningsgrad: 685 x 428 mm, 6,26 stk/m²
 • Kvadrat ruter
  Min. dekningsgrad: 200 x 200 mm, 25.00 stk/m²
  Min. dekningsgrad: 530 x 530 mm, 3.56 stk/m²
 • Rektangulære ruter
  Min./maks. dekningsgrad: 200/530 mm
 • Parallellogram ruter
  Dekningslengde min./maks.: 200/430 mm
  Dekningsbredde min./maks.: 180/370 mm

Spitzraute
Quadratraute
Rechteckraute
Rarallelraute

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår