Residence Trimless 2x9W og 9W

Dato: 5 Feb 2020

Residence trimless er en lavtbyggende (59mm) downlights uten kanter som er designet for å kunne sparkles inn i vegg eller tak i gips.


RESIDENCE Trimless miljo

Innsatsen i lampen sitter fast med magneter. Dette betyr at du enkelt kan separere rammen fra innsatsen uten å måtte bruke verktøy.

Rammen på Residence Trimless er isolert fra de delene av armaturen som blir varm. Dette sørger for bedre brannsikkerhet og for at gipsen ikke sprekker.
Downlights fra Residence har lave energikostnader med LED-pærer og en fargetemperatur på 1800-2700K. Lyset er dimbart, og har dim to warm-funksjon.

Tidløst design med enkel montering og vedlikehold

Residence Timeless er bygd med utgangspunkt i at det skal være et vakkert og tidløst design, og en lampe som varer lenge. Konstruksjonen er funksjonell, samtidig som den er solid og gjennomtenkt. All elektronikk sitter i innsatsen til lampen, som gjør den meget enkel å installere. Downlights fra Residence er laget for å passe både enkel (12,5 mm) og dobbel gips (25 mm). Lampene har et innsparklingsarmatur med godt feste for sparkel, som gjør den enkel å montere til tross for at det er downlights uten kanter. Gipsen males i samme farge som taket, slik at du får en sømløs og minimalistisk overgang fra tak til belysning.

Referanseprosjekter Light House Company AS

Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Tilbygg | Oslo | 30 Mnok

Tilbygg av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 6 etasjer. Selve byg...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår