Rent, enkelt og sikkert gjerde – en hagefavoritt

Dato: 7 Apr 2019

<!-- FldStartCAPTION -->https://gardasikring.no/produkt/tangorail/<!-- FldEndCAPTION -->
Bildet: Tangorail utenfor leilighetskompleks

Det kan være utfordrende å finne et gjerde som utfyller alle kriterier. Egenskaper som lang levetid, stilig design og sikkerhet er ofte motstridende, og det er vanskelig å finne et gjerde som utfyller alle kravende. Men slike gjerder finnes faktisk.

Gjerdet for dem som tenker på design
Gjerder som både ser bra ut og gjør jobben de er tiltenkt, er svært populære. Tangorail er landskapsarkitektenes klare favoritt, nettopp fordi det er stilfullt samtidig som det har mange andre unike egenskaper.

Slike palisadegjerder anbefales der estetikk spiller en vesentlig rolle, eller der et høyt sikkerhetsnivå må kombineres med et attraktivt utseende. Med horisontale spiler som følger terrenget gir Tangorail ekstra sikkerhet.

Fleksibelt og robust
Det er ofte flere skråtomter enn helt rette. Dette er med på å skape utfordringer når man skal montere gjerder. Tangorail kan faktisk monteres i skråninger uten avtrapping. Gjerdet følger terrenget og underlaget på en fin og naturlig måte uten at det kreves veldig mye arbeid.

Fantasien som setter grensen
Gjerdet kommer i flere varianter med ulike høyder og farger. Hvilket uttrykk man ønsker seg er opp til hver og en – her er det uendelig med muligheter. Ønsker du et stramt gjerde som gir et elegant, men lukket inntrykk kan du jobbe i høyden med mørk eller sort farge. Vil du ha et innbydende og inviterende gjerde til for eksempel parker kan du velge lavere gjerde med grønne og mer naturlige eller duse farger.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår