Renhold fra A-Å på byggeplassen

Dato: 28 Okt 2020

Hvorfor velge oss?

  • Over 20 års erfaring gjør oss til en naturlig samarbeidspartner.
  • Sikkerhetsklarerte ansatte gjør oss til en trygg samarbeidspartner.
  • Miljøfyrtårn og BREEAM-NOR tilpasning gjør oss til en grønn samarbeidspartner.

Vi tilbyr alt av renholdstjenester gjennom hele prosessen for ditt byggeprosjekt.

Brakker/anleggskontor
Ved oppstart av et prosjekt settes brakkene opp, eller det benyttes et anleggskontor. Det er her renholdet starter. Dette er oppholdsrom for arbeiderne og ivaretakelse av deres arbeidsmiljø er viktig. Derfor tilbyr B.A. Gruppen AS renhold helt fra første brakke er oppe. Denne tjenesten inkluderer alt fra daglig renhold til etterfylling av dispensere. Vi tilbyr alt av produkter som poser og stativer til disse, avfallssekker, desinfeksjonsdispensere og hygieneprodukter.

Matteutleie
Matter hindrer søle og annet smuss fra og bli dratt med inn i lokalet. Vi tilbyr matter tilpasset ditt behov.

Rengjøring over himling
Når himling skal lukkes, er det viktig at det er støvfritt over himlingen. Våre spesialkluter fjerner støv, og legger igjen et helsefremmende belegg som hindrer nytt støv i å legge seg like fort som det ellers ville gjort. Nå rengjøringen er gjennomført, kommer inspektøren med BM-Dustdetector, og måler støvnivået. Når dette er godkjent, vil dere få beskjed om at himlingen nå kan lukkes.

Rent Tørt Bygg / RTB
Mens arbeidet på byggeplassen pågår dannes det byggestøv. Mens deres arbeidsområde er bygging, blir vårt ansvarsområde å holde arbeidsplassen trivelig. Dette ved å rydde søppel, tørke støv og bistå ellers på de områdene det er nødvendig. På denne måten får man større arbeidsglede, færre feil, lavere sykefravær og økt effektivitet.

Hjelpemannskap
B.A. Gruppen bistår med hjelpearbeidere – enten det gjelder et dagsbehov eller for hele prosjektperioden. Alle våre hjelpearbeidere er kvalitetssikret gjennom intervjuer, kompetansekartlegging og gode referanser. De fleste har lang erfaring fra tidligere oppdrag hos oss.

Byggerengjøring
Våre servicemedarbeidere vet godt hvordan en byggeplass fungerer, og forstår viktigheten av et godt renhold under byggeprosessen. Våre spesialtilpassede løsninger og kompetente ansatte gir deg, og din arbeidsplass tryggheten du trenger for at arbeidet utføres tilfredsstillende. I denne fasen rengjøres det over himling, under gulv om dette er nødvendig, inne i skuffer og skap, og vinduene rengjøres.

Løpende rengjøring
Før befaring kan gulver, andre flater og berøringspunkter trenge en ekstra rengjøring. Ved løpende rengjøring er bygget klart for presentasjon.

Sluttrengjøring
Siste finish skal iverksettes. Når arbeidene er ferdig utført, kommer vi inn og ferdigstiller prosjektet før overlevering.

Desinfiserende rengjøring
Dette er høyaktuelt, og en helt ny tjeneste vi har utviklet. Denne tjenesten er delt i to deler:

  • Forebygging av covid-19 og sesonginfluensa: denne tjenesten innebærer at vi en gang i uken eller oftere kommer innom lokalene og desinfiserer med spesialtilpasset kjemikalie. Vi er en miljøfyrtårnbedrift, dermed er alle strenge miljøkrav for dette ivaretatt. Alle berøringsflater rengjøres som f.eks.: dørhåndtak og brytere.
  • Ved tilfeller av smitte på arbeidsplassen: Arbeidsplassen skal stenges. Etter 24 timer rengjøres det grundig og desinfiseres. Renholdere har på seg smittevernutstyr. 24 timer etter det er rengjort, er arbeidsplassen klar til å åpnes igjen for alle arbeidere, selvsagt med unntak av de som er i isolasjon og karantene

Trenger kontoret en rengjøring?
Vi har en egen avdeling som tar seg av daglig renhold av kontorer og andre lokaler. Våre dyktige servicemedarbeidere kommer og rengjør deres kontor daglig, to-tre ganger per uke eller etter ønsket frekvens. Tjenesten kan inneholde alle typer renhold fra hovedrengjøring og fasaderengjøring til rengjøring av firmabiler. Ta kontakt for en skreddersydd løsning for ditt firma.

Ved å bestille en helhetlig løsning fra B.A. Gruppen AS, er målet i sikte.


Besøk vår hjemmeside for mer informasjon: https://www.bagruppen.as/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår