Rengjøring på byggeplassen

Dato: 13 Jan 2021

På byggeplassen, som alle andre arbeidsplasser, øker trivselen når man har en ren arbeidsplass. Vi kan bidra til at du får nettopp dette, og samtidig kan vi ta oppryddingen dine ansatte ikke har tid til.

RTB- Rent, Tørt Bygg

Det er mye å tenke på når man styrer en byggeplass. Derfor har B.A Gruppen utviklet gode løsninger for at du skal få minst et arbeidsområde mindre å tenke på.

På en arbeidsplass er håndverkere er i en stresset situasjon, dette er som kjent langt fra uvanlig. De skal komme inn med alt utstyr, gjøre jobben, rydde og rengjøre etter seg for at bygget skal holde en viss standard. B.A Gruppen kan lette arbeidet ved at det leies inn ansatte fra oss med spesialkompetanse på nettopp dette. Vi rydder og rengjør etter håndverkere uten å forstyrre. På denne måten går arbeidsprosessen fortere, uten hindrer. Dette betyr selvsagt ikke at man kan la alt flyte, men vi kan bistå med sjauing, støvsuging, og rengjøring før for eksempel flisene skal legges.

Rengjøring av brakkeriggen

Brakkeriggen er der de kontoransatte oppholder seg, og andre ansatte spiser lunsj. Våre renholdere kan bidra til at denne plassen er ryddig og ren. Samtidig desinfiserer vi alle flater ved hver rengjøring. Dette for å bidra til å hindre smittespredning. Ved smitte på brakkeriggen, har vi en helt egen rutine som tilsendes ved oppstart. Vi har også en egen rutine for å hindre smitte blant egne ansatte da vi, som dere, jobber på flere anleggsplasser.

Rengjøring over himling og i ventilasjonsrom

Der hvor det er vanskelig å komme til blir det gjerne ikke rengjort så ofte. Vi rengjør over himlinger og i ventilasjonsrom. Vi har det riktige utstyret. Dette kombinert med dyktige servicemedarbeidere, med mange års erfaring – gir et topp resultat!

Kontoret- den faste arbeidsplassen

Nesten alle foretak i byggebransjen har et hovedkontor. Renholdet her er også viktig. Vi har en egen avdeling som er spesialisert på å rengjøre kontorer etter NS-INSTA 800 profil på nivå 4. Dette sikrer kvalitet og en støvfri arbeidsplass for alle ansatte, både på byggeplassen og hovedkontoret.

Totalavtale gjør det enklere for alle

Ved å bestille renhold både ved hovedkontor og byggeplasser, blir dere kjent med oss som totalleverandør, og vi blir godt kjent med hverandres krav, innstilling og kvalitet. Terskelen for å si fra blir lavere, og vi kan samarbeide på flere arenaer. Dere slipper også å innhente pris fra flere leverandører. B.A. Gruppen AS har 20 års erfaring med tjenester innenfor byggrengjøring og regelmessig renhold. Det betyr at vi er godt kjent i markedet, og tilbyr våre kunder konkurranse dyktige priser.

Miljøfyrtårn og ISO 9001

Det lønner seg å tenke miljø. Byggeprosjekter har i dag ofte BREEAM-krav. Vi har klart å flette sammen miljøfyrtårn og BREEAM slik at alle krav fra deres kunder dekkes. Støvmålinger, rengjøring med mikrofiber og dyktige ansatte fører til høy kvalitet. Vi følger også modellen til ISO 9001 om kvalitet slik at du er sikker på at kvaliteten og ledelsen hos oss er ivaretatt.

B.A Gruppen AS gleder seg til et «Alt blir bra»- år i 2021, og ønsker nye samarbeidspartnere velkommen til å ta kontakt for et godt tilbud.

Kontaktinformasjon:
Bestilling av Rent, Tørt Bygg: 920 20 062, eller e-post vivian@barenhold.no
Bestilling av rengjøring på kontor og øvrige faste avtaler: 965 13 767, eller e-post hatice.bay@bagruppen.as
Tilbud generelt: 900 48 600, eller e-post mb@bagruppen.as

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår