Remote Interface gjør Waterguard enda smartere

Dato: 11 Okt 2021

Remote Interface MSR er en smart koblingsenhet som gjør at Waterguards trådløse systemer som Smart Stop, Quick Stop og Smart Basic kan tilknyttes Smarthus, SD-anlegg og boligalarmer.

På denne måten kan blant annet boligens vannforsyning kontrolleres via ­egnede smarthuskomponenter, og eventuelle vannlekkasjer kan varsles over det sentrale alarmanlegget.

Mulighetene som åpner seg når Waterguard kan ”snakke” med boligens smarte styrings- og kommunikasjonssystemer er mange, og en integrasjon av de ulike systemene i en bolig vil trolig bli standard i en ikke så fjern fremtid. For eksempel kan vannet stenges når rommet forlates og lyset slukkes eller inngangsdøren låses.

Remote Interface integreres i Waterguard-systemet ved å kobles mot de trådløse komponentene og kabling mot eksterne enheter. Produktet har en potensialfri utgang. Dette åpner for mange muligheter.

Produktet kan også benyttes som en signalforsterker.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår