Red Dot Award 2017 til Damixa

Dato: 16 Mai 2017

Danske Damixa har nettopp mottatt den prestisjefylte internasjonale designprisen Red Dot Awards for to av sine produkter i kategorien beste produktdesign 2017. Begge produktene – en takdusj og en kjøkkenkran belønnes for ”High Design Quality” og utmerker seg ved å forene hverdagspraksis og vakkert design i samme produkt.

Internasjonal anerkjennelse av høyeste kaliber - det blir ikke større når Red Dot juryen bestemmer seg for å utmerke seg to splitter nye danske design med priser for beste produktdesign 2017. Mer enn 5500 produkter fra hele verden ble nominert i 47 kategorier, så det har vært kamp om prisene.

De to Damixa designene som har vunnet anerkjennelse fra det store dommerpanelet er den nye kjøkkenkran i serien Bell og den energieffektive Pine-takdusjen.

Bell-serien er svært karakteristisk i sitt design - den klare designvisjonen var å gjøre kald krom varm og innbydende, noe designeren Jakob Jensen har oppnådd med den butte, runde formen som får kranen til å vises som ett dekorativt designelement. Pine takdusj er karakterisert ved en kvadratisk utforming med avrundede hjørner kombinert med miljøvennlige nye funksjoner.

- Red Dot er en av de mest prestisjetunge internasjonale designprisene, så det betyr mye for oss som dansk designfirma at vi nok en gang blir anerkjent med to priser. Det er Damixas strategi å bringe nye innovative produkter til markedet hvert år, så dette er en viktig milepæl for oss, sier Ole Sander, administrerende direktør for Damixa.

Det er Korsbakken Trading AS som er leverandør av Damixa i Norge. Daglig leder Arne Korsbakken er glad for at Damixa er en ledende aktør innenfor design og trender og i tillegg har gode praktiske funksjoner i produktene. - Det er godt å levere produkter som både er laget for å være ett smykke på baderommet eller kjøkkenet og samtidig fungere i det daglige, smiler Arne Korsbakken fornøyd etter to nye Red Dot Awards til Damixaproduktene.

Dette er den 12. og 13. Red Dot Award som det dansk-produserte designmerket Damixa får for sine innovative produkter, noe som og beviser at dansk design fortsatt står sterkt i den internasjonale verden. Valget betyr at Bell og Pine blir en del av "red dot 2017 Winners Book" og er utstilt på Red Dot Museum i Essen, Tyskland, samt online på www.red-dot.de.

Om Korsbakken

Korsbakken Trading AS er en leverandør i VVS-bransjen som omsetter for ca 75 mill pr år. Korsbakken har 14 medarbeidere. I tillegg har vi et landsdekkede nettverkt av selgere.

Korsbakken Trading AS ble startet i 1976. I hele denne tiden har vi utviklet sortimentet for å gi våre kunder kvalitets- og designprodukter til en hyggelig pris. Korsbakken samarbeider tett med en rekke europeiske produsenter, - spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design.

Vi er inne i en tid hvor personlig preg på hjemmet er viktig og det er de små detaljene som avgjør. Med vårt brede sortiment innen synlige baderomsprodukter ønsker vi å inspirere deg til å gi ditt baderom eller kjøkken et personlig uttrykk. 

Last ned vedlagte filer

Word-dokument

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår