Prosjektbistand

Dato: 21 Sep 2016

For å sikre et vellykket resultat gir NHD bistand til arkitekter, entreprenører og byggherrer gjennom hele eller deler av et prosjekt


Lover, regler og hensyn til pasienter og helsepersonell
Et takheisystem er det beste hjelpemiddelet og et uunnværlig arbeidsverktøy for helsepersonell og brukere. Det er en forutsetning at takheissystemet har en optimal plassering i forhold til seng, bad, toalett og dusj for at anlegget skal avhjelpe belastning for helsepersonell og pasienter skal føle seg trygt ivaretatt.

NHD arbeider med løsninger i ulike bosituasjoner til daglig, og er godt kjent med utfordringer og krav som stilles til et velfungerende anlegg. Anlegget skal også åpne for mer tidseffektiv og kostnadseffektiv omsorg.


Bistand
Vi tilbyr derfor arkitekter og prosjektledere bistand tidlig i prosessen, og gir forslag til best mulig og mest hensiktsmessig plassering av takheisanlegg både for bruker helsepersonell og driftsoperatør på institusjonen. Vi ser at et tidlig samarbeid gir bedre gevinst i planlegging, prosjektering og bygging av institusjoner med takheisanlegg.

NHD tilbyr både vanlige installasjonstegninger, inkludert CAD-tegninger, samt installasjonsveiledning på forespørsel. Våre løsningsforslag er kostnadsfrie med rask levering.

Omsorg og kvalitet
Å stole på andre er en spesiell situasjon. Det krever tillit og respekt fra både bruker og omsorgspersoner. Alle våre produkter er designet og produsert for å tilfredsstille kravene til relevante ISO, UL, IEC og EN standarder.
Hvert enkelt produkt er gitt omfattende oppmerksomhet i alle ledd av designprosessen. Vi samarbeider med ledende fysioterapeuter internasjonalt, og skaper unike produkter som deler det samme målet: fordeler og glede for våre brukere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår