Profesjonell belysning og avansert lysstyring

Dato: 27 Jun 2018

Er du på jakt etter avansert lysstyring og profesjonelle belysningsprodukter til både innendørs og utendørs bruk ?

Amerikanske ETC produserer styringssystemer og (opptil) syvfargede LED-lamper. Disse LED-lysene skaper en perfekt fargegjengivelse. Styringssystemet til ETC er både kraftfullt, fleksibelt og raskt å programmere, og kan brukes både for små kontrollsystemer og til samtidig styring av tusenvis av lamper. Med touchscreen-paneler, elegante veggstasjoner eller avansert kontroll fra apper har du alle muligheter.

Atendi har ellers en flott produktrange fra nederlandske CLS som omfatter bl a downlights og lamper med mer karakter av allmennbelysning, samt utendørsbelysning. I tillegg; spesialprodukter fra GDS i England med høykvalitetslamper for museer, kirker, o.l., hvor det er spesielt viktig å ivareta en høy lyskvalitet. Atendi har også en helt ny produktserie- Tight - med nye LED-strips som er populært å bygge inn i dag. Alt som leveres har en høy kvalitet i forhold til fargetemperatur og fargegjengivelse.

Atendi leverer også faste installasjoner for lydmarkedet, f eks til hotel- og konferansesentre, og kan tilby skjult lydanlegg og talevarslingsanlegg for brannalarmevakuering som fullt ut tilfredsstiller kravene til NS-EN 54.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår