Prisbelønnet Tork design dispensere

Dato: 9 Apr 2015

Tork Image Line serviettdispensere setter en ny standard og åpner for systemet i lokaler som normalt ikke har vært relevant for dispenserløsninger. Tork Image Line har en unik prisvinnende design og passer utmerket på steder med høy profil; kontorer, restauranter og hoteller.

Prisbelønnet design
Den nye dispenserserien er tilgjengelig i to utgaver. Den første er laget i solid aluminium, og den andre er laget av valnøtt. For begge dispenserne er form og materialer nøye utvalgt for lekkert å passe inn i øvrig interiør design. I 2014 mottok både aluminiums- og valnøttutgaven av Tork Xpressnap® Image Line den prestisjetunge Red Dot Design Award med følgende begrunnelse fra juryen: «Den kurvede utformingen formidler Tork Xpressnap® Image Line serviettdispensere både funksjonalitet og eleganse.»

En hit som BIM objekt
Fra dag en dispenserne ble gjort tilgjengelig med BIM objekter ble valnøtt dispenseren en umiddelbar suksess. Introduksjonen møtte tydeligvis et udekket behov blant arkitekter og interiør arkitekter da dispenseren ble det mest nedlastede Tork produktet i ukesvis etter introduksjonen. Uansett om arkitektene jobber med ArchiCAD, AutoCAD eller Revit finnes det BIM objekter tilgjengelig til bruk.

Miljøvennlig kompakt dispenser
Tork Xpressnap® Image Line er også utviklet med tanke på bærekraft. Valnøttdispenseren er laget av FSC sertifisert trevirke. Og med utmating av én og én serviett gjør Xpressnap® systemet det mulig å redusere serviettforbruket med 25 %, sammenlignet med en vanlig serviettdispenser. Den unike utmatingen sikrer gjestene optimal hygiene samtidig som redusert forbruk gir lavere avfallsmengde for personalet.


5 fakta om Tork Xpressnap® Image Line:
1.Tilgjengelig i aluminium og valnøtt
2. Tilgjengelig i to størrelser
3. Valnøttdispenseren er laget av FSC sertifisert trevirke.
4. Tildelt den prestisjetunge Red Dot Design Award i 2014
5. Reduserer serviettforbruket med opptil 25 %
Last ned BIM objekt nå!
https://sca-eu.bimobject.com/273002
https://sca-eu.bimobject.com/274002

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår